Ai curaj să încerci ceva exotic? STOP3 Bistro te provoacă

HomeActualitate

Ai curaj să încerci ceva exotic? STOP3 Bistro te provoacă

Același meniu, aceleași lucru zi de zi pe toate tablele de la restaurante. Aceleași cotlete la cuptor, pulpe pane și mâncăruri care nu neapărat că sun

Petrecere nu plictiseală, în noaptea de Anul Nou, la Restaurant Promena
De 24 Ianuarie sărbătorește românește cu iahnie de fasole cu ciolan, la restaurantul Promena
Cu așa ofertă, nu îți mai vine să gătești! Restaurantul unde mănânci mai ieftin decât acasă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Același meniu, aceleași lucru zi de zi pe toate tablele de la restaurante. Aceleași cotlete la cuptor, pulpe pane și mâncăruri care nu neapărat că sunt banale, dar nu aduc nimic diferit în meniu și în ziua sătmărenilor. Cei mai mulți dintre cei care conduc restaurantele preferă să meargă la sigur, cu preparate cu care lumea este obișnuită, decât să riște să diversifice oferta.

Nu este cazul și la STOP3 Bistro, acolo unde meniul se schimbă periodic, făcând loc preparatelor noi și tentante, preparate mai rar întâlnite în meniurile altor restaurante. Ultima noutate din meniu STOP3 Bistro este Paella cu fructe de mare, un preparat ușor și exotic, în care fructele de mare se îmbină perfect cu orezul iar puțină zeamă de lămâie întregește gustul farfuriei.

Preparatul nu este doar frumos prezentat ci este și gustos, porția fiind atât gustoasă cât și suficientă pentru o masă de prânz, cât să nu te cuprindă starea de somnolență după ea. STOP3 Bistro pregătește și alte preparate surpriză clienților în următoarea perioadă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!