Au vrut să facă o „liniuță” dar au sfârșit în copac. Accident în Carei

HomeActualitate

Au vrut să facă o „liniuță” dar au sfârșit în copac. Accident în Carei

Doi tineri teribiliști au fost la un pas de un dezastru după ce au sfârșit cu mașinile înfipte într-un copac, la sfârșitul unei curse pe care au făcut

A lovit și a fugit. Un careian s-a trezit cu mașina lovită în parcare
Un șofer beat a provocat un accident pe o stradă din municipiul Carei
Accident la Carei. După ce a băut bine unui șofer i s-a cam îngustat drumul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Doi tineri teribiliști au fost la un pas de un dezastru după ce au sfârșit cu mașinile înfipte într-un copac, la sfârșitul unei curse pe care au făcut-o pe o stradă din municipiul Carei.

Doi tineri din oraș s-au urcat la volanul mașinilor lor, un Ford și un BMW pentru a se întrece pe cea mai lungă stradă din municipiul Carei, strada Petofi Sandor sau Duzilor cum e cunoscută de careieni. Cei doi tineri nu au fost singuri în mașini, aceștia luându-și și prietenii cu ei pentru a asista din interior la cursă. Doar că aceasta s-a sfârșit prost pentru că tinerii au scăpat de sub control mașinile și s-au izbit fiecare dintre ei cu mașina într-un copac. Zgomotul i-a trezit pe locuitorii din zonă, care au chemat ajutor prina pelul unic de urgență 112.

La fața locului s-au prezentat polițiștii și medicii, care au acordat primul ajutor tinerilor cu vârste între 17 și 21 de ani, implicați în accident. Din cauza accidentului strada a fost blocata pentru o bună perioadă, până ce mașinile au rost ridicate.

accident03-1 accident

Sursa foto: www.buletindecarei.ro

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!