Faci nuntă vara asta? Vezi sfaturile organizatorilor de evenimente din Satu Mare, pentru o nuntă fără stres

HomeActualitate

Faci nuntă vara asta? Vezi sfaturile organizatorilor de evenimente din Satu Mare, pentru o nuntă fără stres

Momentul în care este mireasă este cel mai important pentru orice femeie. Mai mult decât bărbaţii, acestea se stresează pentru fiecare aspect al nunţi

Faci nuntă? Cum știi că ai găsit sala de evenimente perfectă
Faci nuntă? Wedding EXPO & Bridal SHOW Satu Mare e târgul de nunți de la care nu trebuie să lipsești
Cel mai mare târg de nunți își deschide porțile pentru viitorii însurăței – vineri de la ora 12
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Momentul în care este mireasă este cel mai important pentru orice femeie. Mai mult decât bărbaţii, acestea se stresează pentru fiecare aspect al nunţii lor şi ajung ca în ziua nunţii să fie obosite şi fără prea mult de a zâmbi şi de a mai socializa cu lumea. Asta şi pentru că pentru cei care nu organizează săptămânal nunţi este greu să se organizeze cu un eveniment atât de mare şi care implică atâtea servicii şi oameni.

Organizatorii de evenimente sunt salvarea celor care îşi permit un astfel de serviciu, pentru că ei preiau tot stresul organizării şi toată munca efectivă. Cristina Nemeş, organizator de evenimente la Mega Events, explică: „Este foarte greu pentru o mireasă să se poată concentra şi la ea în ziua nunţii şi să aibă în minte şi toată organizarea nunţii. În ziua nunţii ea ar trebui să se ocupe doar de păr şi machiaj, să savureze acele momente, să se încarce pozitiv în timpul acelui răsfăţ, poate şi un masaj ar putea face, dar în nici un caz să stea la telefon şi să coordoneze totul, pentru asta sunt organizatorii de evenimente”, explică Cristina.

Totuşi, pentru cei care nu îşi permit un organizator sau se încăpăţânează să facă totul singuri, organizatorii au câteva sfaturi elementare.

  • Desemenează 3 oameni cărora să le dai sarcini precis în ziua nunţii: împodobitul maşinilor, cumpăratul fructelor, adusul buchetului miresei, primirea în grijă a buletinelor şi verighetelor, predarea la biserică a vinului şi pişcoturilor şi alte lucruri mărunte, dar care necesită timp şi drum în ziua nunţii.
  • Realizează un program pe care să îl respecţi cu stricteţe, în care să treci inclusiv programul celorlalţi, momentul în care vine fotograful la tine, momentul în care porneşte mirele de acasă şi toate celelalte puncte importante din ziua ta, ora stării civile şi a bisericii, a intrării în sală şi a primului fel de mâncare. Nu uita să iei în calcul şi drumul dintre obiective.
  • Nu te impacienta dacă te emoţionezi la dansul mirilor şi nici înainte de a începe dansul. Nimeni nu ştie cum arată coregrafia ta şi nu îşi vada seama că tu ai luat-o la stânga în loc să o iei la dreapta. Fii naturală şi zâmbeşte mult.
  • Dansează toată noaptea, asta pentru a preîntâmpina orice stare de moleşeală care te-ar putea afecta şi doborî. Dansând toată noaptea, corpul tău rămâne în mişcare şi circulaţia sângelui nu încetineşte. Când totuşi nu mai poţi din cauza durerii de picioare, ia-ţi mirele de mână şi plimbă-te printre mese, evitând să stai prea mult pe scaun.
  • Nu mânca toată mâncarea de la nuntă. Este prea multă pentru a-ţi păstra starea de bine şi energia de care ai nevoie. Dacă eşti pofticioasă, poţi să guşti câte puţin din fiecare, dar nu te îndopa.
  • Decorează sala de nunţi dinainte cu o zi. Dacă ai nuntă sâmbăta, roagă firma dedecoraţiuni să realizeze decorul de vineri, pentru ca tu să stai liniştită că totul este perfect realizat, aşa cum ţi-ai dorit. Dacă nu există un eveniment în ziua premergătoare nunţii tale, firmele de decoraţiuni vor fi încântate să facă acest lucru.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!