Ioan Rus este președinte unic PNL Satu Mare. Andreea Paul a renunțat la funcțiile din partid

HomeActualitate

Ioan Rus este președinte unic PNL Satu Mare. Andreea Paul a renunțat la funcțiile din partid

PNL Satu Mare pare să fi ajuns la momentul final al fuziuni, moment în care noul PNL, cum îl numește toată lumea renunță la formula de conducere cu do

Duminică plină de emoții și de stres pentru liberalii sătmăreni. Luni își află viitorul președinte unic
Cei mai tari pumni din țară îl susțin pe Adrian Cozma la șefia PNL. Vezi mesajul lui Cătălin Moroșanu
Se anunță o iarnă fierbinte! Ce se va schimba la Satu Mare după ce se va instala un Guvern PSD+ALDE
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

PNL Satu Mare pare să fi ajuns la momentul final al fuziuni, moment în care noul PNL, cum îl numește toată lumea renunță la formula de conducere cu doi copreședinți, câte unul din partea fiecărui partid care a format PNL, respctiv vechiul PNL și PDL .

PNL Satu Mare are de astăzi, 11 iulie, un președinte unic, în persoana lui Ioan Rus ( foto dreapta), vicepreședinte de Consiliu Județean. Decizia pare să se fi luat la nivel central, cei de la Satu Mare neavând prea multe de spus în ceea ce privelte alegerea președintelui.

Ca urmare a acestei decizii a conducerii centrale a partidului, deputata de Oaș, Andreea Paul, a renunțat la toate funcțiile politice pe care le deține în PNL, continuând să fie un simplu membru de partid. Aceasta a făcut anunțul public pe o rețea de socializare.

13672199_10153590546016555_429363145_n

Pentru funcția de președinte unic al PNL Satu Mare au fost în cărți trei persoane, respectiv Ioan Rus, cel care a și câștigat, Andreea Paul și Romeo Nicoară.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!