Podul Decebal se închide azi. Dimineața circulația a fost normală

HomeActualitate

Podul Decebal se închide azi. Dimineața circulația a fost normală

Podul Decebal se închide parția începând din 11 iulie,pentru executarea lucrărilor de reabilitare la carosabil, trotuare și balustrade. Dimineața de l

Diaspora e-n noi și-n trafic zi de zi. Doar că fără manele
Schimbări majore în traficul de pe podul Golescu. Adrian Albu :„Trebuie să încercăm”
Lucrările și aglomerația de pe drumul Careiului mai durează încă două săptămâni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Podul Decebal se închide parția începând din 11 iulie,pentru executarea lucrărilor de reabilitare la carosabil, trotuare și balustrade. Dimineața de luni a fost una normală pentru traficul de pe pod, lucrările nefiind pornite din zorii zilei.


Începând de astăzi, 11 iulie, podul Decebal intră în reparații capitale, după ce timp de 8 ani de zile acesta nu a mai fost reparat ci doar cârpit acolo unde a fost nevoie. Pentru executarea lucrărilor va fi nevoie de închiderea a două benzi de circulație, astfel circulația fiind restricționată pe doar două benzi, câte una pentru fiecare sens. În acest fel se preconizează că se va circula pe Podul Decebal timp de 5 săptămâni, termen pe care firma executantă l-a înainte ca suficient pentru finalizarea lucrărilor la carosabil.

Circulația va fi infernală în acest interval de timp pentru cei care vor dori să traverseze Podul Decebal, Podul Golescu urmând să preia o parte din traficul de pe Podul Decebal, iar pe Podul Deceba la orele de vârf să se circule mai greu decât până acum. Încă în dimineașa zilei de luni, 11 iulie, circulația pe pod s-a desfășurat normal, fără dificultăți, fiind deschise toate cele patru benzi de circulație, astfel încât sătmărenii au putut ajunge la muncă fără probleme și fără întârzieri. Primele dificultăți se vor face resimțite la ieșirea de la muncă, atunci când de obicei circulația este extrem de greoaie peste pod.

pod decebal pod decebal

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!