Caravana TIFF  ajunge săptămâna viitoare la Carei

HomeActualitate

Caravana TIFF ajunge săptămâna viitoare la Carei

Caravana de promovare a Festivalului de Film TIFF ajunge și în acest an în județul Satu Mare, după succesul de anul trecut pe care l-a înregistrat, câ

Caravana TIFF aduce la Satu Mare două documentare fabuloase și scurt-metrajele premiate la TIFF 2018
Caravana TIFF la Carei – prima seară, aplauze în ploaie
În această seară încep proiecțiile Caravanei TIFF. În caz de vreme nefavorabilă filmul se proiectează în Casa de Cultură
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Caravana de promovare a Festivalului de Film TIFF ajunge și în acest an în județul Satu Mare, după succesul de anul trecut pe care l-a înregistrat, când mii de persoane au fost prezente la cele șase proiecții, trei în Carei și trei în Satu Mare.

Prima oprire a caravanei TIFF va fi și în acest an în parcul dentrologic din Carei, unde se vor proiecta timp de trei zile trei filme. Prima seară de film este programată pe 19 iulie, când va fi proiectat filmul „Povești Trăsnite”, în cea de-a doua seară, miercuri 20 iulie se va proiecta filmul „Aventurile lui Nelly”, iar joi filmul „Orizont”. Filmele vor începe la ora 21:45 iar intrarea va fi liberă.

Anul trecut la filmele promovate de Caravana TIFF la Carei prezența a fost una incredibilă, careienii gustând din plin acest gen de evenimente.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!