Pompierii de la UNIO s-au calificat la faza națională a concursurilor profesionale

HomeActualitate

Pompierii de la UNIO s-au calificat la faza națională a concursurilor profesionale

În perioada 07-08 iulie a.c., judeţul Maramureş a fost gazda fazei interjudeţene a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pen

Se ascut cuțitele la DSP, începe bătălia. Trecutul unui candidat scos la lumină de un fost senator
Pompierii voluntari și cei privați s-au întrecut pe stadionul Olimpia. Echipajul de la Agriș și cel de la Unio, calificați la faza interjudețeană
Sportul pe care câțiva sătmăreni încearcă să îl reînvie la Satu Mare: „Am avut echipă în anii `70”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 07-08 iulie a.c., judeţul Maramureş a fost gazda fazei interjudeţene a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

La întrecerea Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă au participat echipele care s-au clasat pe locul I la fazele judeţene din: Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş.

Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie.

Judeţul nostru a fost reprezentat la această competiţie de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei VALEA VINULUI, şi de către Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. UNIO S.A.

Întrecerea a fost una extrem de disputată, dar s-a desfăşurat sub auspiciile fair-play-ului. În urma desfăşurării probelor de concurs locul I la nivelul serviciilor private pentru situaţii de urgenţă a fost ocupat de către echipajul de la SC UNIO SA, acesta calificându-se la faza naţională, care va avea loc în perioada 01-15.08.2016 în municipiul Brăila.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante pentru efortul şi implicarea de care au dat dovadă pe timpul desfăşurării competiţiei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!