Adrian Albu mesaj pentru Andreea Paul: „ Nu pot sta prea mulți pe un scaun”

HomeActualitate

Adrian Albu mesaj pentru Andreea Paul: „ Nu pot sta prea mulți pe un scaun”

Demisia deputatei Andreea Paul din funcția de vicepreședinte al PNL după ce nu a fost susținută să obțină funcția de președinte unic la Satu Mare a su

Deputata Andreea Paul făcută KO de viceprimarul Albu: „ Octavian Petric are mai multă credibilitate”
Andreea Paul, afectată după atacurile lui Adrian Albu. Ce mesaj le transmite colegilor de partid: „caractere mici =scor mic”
Nu e sigur că va fi pe liste, dar Andreea Paul lansează provocarea. Ce mesaj are pentru Aurelia Fedorca
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Demisia deputatei Andreea Paul din funcția de vicepreședinte al PNL după ce nu a fost susținută să obțină funcția de președinte unic la Satu Mare a surprins pe multă lume, sau cel puțin așa încearcă colegii ei de partid.

După ședința biroului permanent național în care a fost ales președinte la Satu Mare Ioan Rus, Vasile Blaga declara că Andreea Paul nu este dorită de organizația din Satu Mare, dar liberalii sătmăreni infirmă cele spuse de președintele lor, afirmând că ei nu știu de o asemenea declarație și probabil că a glumit Vasile Blaga. Colegii de partid ai Andreei Paul afirmă că pentru ei decizia deputatei a fost o surpriză.

„Decizia pe care dânsa a luat-o a fost o surpriză pentru toți, chiar și pentru conducerea centrală. Este opțiunea dânsei și vreau să vă spun din gura mea că așa e în viață, nu pot să stea prea mulți oameni pe un scaun. Să nu credeți cumva că are cineva ceva, o declarăm deschis nu există nici un fel de fricțiune sau de obiectat la adresa doamnei Paul. Nu a zis nimeni ca este dorita sau nu este dorita de organizatie, domnul blaga are tot dreptul să spună ce dorește.” A afirmat viceprimarul Adrian Albu în cadrul unei conferințe de presă politice.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!