Noua conducere PNL îi așteaptă înapoi pe toți foștii liberali

HomeActualitate

Noua conducere PNL îi așteaptă înapoi pe toți foștii liberali

În urmă cu două zile PNL Satu Mare și-a aflat președintele unic interimar, în persoana lui Ioan Rus,vicepreședinte de Consiliu Județean, decizie luată

OPINIE!!! Cui îi este mai fidel Adrian Albu – partidului sau prieteniei?
DACIAN CIOLOȘ SUSȚINE PNL și este în echipă cu PNL! Pentru Guvern și majoritate după 11 decembrie!
Liberalii sătmăreni au marcat 142 de ani de la înființarea PNL
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urmă cu două zile PNL Satu Mare și-a aflat președintele unic interimar, în persoana lui Ioan Rus,vicepreședinte de Consiliu Județean, decizie luată de Biroul Permanent Național. Noul președinte a organizat prima conferință de presă după investirea în funcție, unde i-a avut alături pe CosminVarga, noul prim vicepreședinte, Romeo Nicoară, deputat dar și pe viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher. AU lipsit, deși au fost invitați, Alexandru Panea și Adrian Cozma. Și drept vorbind Ioan Rus a avut puțină nevoie de însoțitori pentru că postura de președinte i-a dat câteva emoții, vizibile și la nivel de gesturi dar și ca bâlbâială la unele răspunsuri care au fost preluate pentru a fi terminate de Adrian Albu sau Romeo Nicoară.

Adrian Albu a dat explicația pentru alegerea lui Ioan Rus ca președinte unic interimar al PNL „ S-a decis ca acolo unde există persoane cu funcții în conducere , în una din cele șase funcții de conducere din administrație, să fie promovați ca președinți la partide”, a explicat Adrian Albu alegerea lui Ioan Rus și nu a altei persoane care și-ar fi dorit funcția de președinte al PNL Satu Mare.

Cu privire la scopuri, Ioan Rus că acestea nusunt trasate deocamdată, fiind devreme după trei zile, dar ceea ce își dorește este aducerea unui număr cât mai mare de persoane în PNL.

„ E devreme după douăzile să vorbim despre ținte pentru la toamnă, dar ne dorim să facem un scor bun. Și ne dorim să aducem cât mai aproape oamenii de PNL și pe această cale le transmitem celor care au făcut parte din PNL, care din cauza fuziunilor sau a altor lucruri au rămaspe din afară din PNL  sau s-au dat un pas în spate, că îi așteptăm la partid, îi așteptăm în echipă, să discutăm, să implementăm împreună politica PNL șila toamnă să muncim împreună pentru alegerile parlamentare”, a declarat Ioan Rus.

Întrebat dacă face referire și la cei de la ALDE, alături de care a intrat în politică pe vremea când erau colegi la PNL și împotriva cărora a candidat recent, Ioan Rus s-a eschivat și a răspuns: „ M-am referit la cei care sunt liberali și din câte știu, ei nu sunt liberali”

Cosmin Varga, primvicepeședinte, a adăugat că va exista o analiză a organizațiilor din județ unde nu s-au realizat rezultate foarte bunela alegeri și se va căuta o metodă de a îndrepta lucrurile, urmând ca în următoarea perioadă să se găsească atât un președinte unic în fiecare organizație cât și un mod de lucru mai simplificat în birourile de conducere, după ce până acum acestea aveau și câte 90 de membrii.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!