Formația care dă tonul distracției la nunțile si petrecerile private din anul acesta.

HomeReportaje

Formația care dă tonul distracției la nunțile si petrecerile private din anul acesta.

Poți să ai cele mai bune servicii, cel mai elegant restaurant, si cele mai rafinate alegeri, dacă muzica nu e pe măsura evenimentului, acesta poate să

Ai chef sa petreci deseară? Chef și voie bună la Restaurant Promena
Muzică și băutură, distracție și stare de spirit bună, în weekend, la Restaurant Promena
A venit vremea bună, tu ți-ai ales terasa preferată? Muzică, pizza și distracție pentru copii pe Terasa Promena
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poți să ai cele mai bune servicii, cel mai elegant restaurant, si cele mai rafinate alegeri, dacă muzica nu e pe măsura evenimentului, acesta poate să se transforme într-un eșec. Nu au fost puține nunțile pregătite în amănunt, unde s-au cheltuit sume mari de bani astfel încat totul să fie parcă rupt din poveste, dar la care atmosfera a lăsat de dorit, deoarece muzica nu a fost tocmai pe placul invitaților. „Formația face toată nunta”, e o vorbă des auzită la cei care pregătesc un astfel de eveniment și au dreptate.

12592650_1149301298421198_1303448175601572449_n

Una dintre cele mai noi și mai apreciate formații care întrețin atmosfera la orice fel de eveniment poartă numele celor doi tineri care au însuflețit-o :Romina & Cristian. Este vorba de Romina Sîrbe și Cristian Totpati alături de ceilalți membrii care li s-au alăturat pe parcurs.Totul a început acum doi ani, când Cristian, instrumentist talentat și apreciat, membru în Ansambluri folclorice de prestigiu din Satu Mare și Cluj Napoca, împreună cu Romina, o tânără codreancă cu talentul în sânge și cu aspirații  muzicale timpurii, și-au contopit dragostea muzicală pentru a dărui și celor ce urmează să îi asculte la multiplele evenimente, o fărâmă de emoție din simplitatea ființei lor.

Pentru anul trecut Romina & Cristian. au oferit doar momente muzicale de bun gust pentru evenimentele private, reușind să fie ocupați în fiecare săptămână. De anul acesta ei oferă publicului larg servicii muzicale pentru orice eveniment, de la A la Z, riguros ales în funcție de preferințele și invitații organizatorilor.

13620137_1267667459917914_888874294638725714_n

Unicitatea formației lor consta în diversisitatea genurilor muzicale interpretate. Rominei  îi șade’ bine să cânte atât folclorul autentic românesc, cât și muzică internatională, iar Cristian dăruiește prin pasiunea cântului vocal, pe lângă reprezentațiile deosebite la taragot și saxofon. Unindu-și forțele pentru a progresa frumos, aceștia au cântat atât pe scene artistice cât și la petreceri private din Satu Mare, Maramures, Cluj Napoca etc.

 

Pe scurt :două voci, voce feminine și voce masculine care cântă de la foclor la muzică de petrecere , românească, ungurească și internațională, împreună cu o vioară fermecată și cu un clapar pe măsură dau tonul la petrecerile de succes! Sunt o echipă tânără, foarte talentată cu multe planuri mărețe pentru viitorul apropiat, pe care nu au vrut să le divulge dar pe care le veți cunoaște cu siguranță urmărindu-le activitatea.

 

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!