Președintele Pataki Csaba cere primarilor să colaboreze pentru a nu-și bloca reciproc proiectele

HomeActualitate

Președintele Pataki Csaba cere primarilor să colaboreze pentru a nu-și bloca reciproc proiectele

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba a avut astăzi, 14 iulie, prima întâlnire cu toți primarii și secretarii de comune pentru a le transmit

Locuitorii din Micro17, Carpați I și Carpați II și zona Burdea, mai aproape de produsele germane și tranzacționarea valutei.
Ciprian Craciun ales coordonator judetean al PES activists Satu Mare
Bătrână de 65 de ani lovită de mașină pe strada Corvinilor. Femeia traversa regulamentar
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba a avut astăzi, 14 iulie, prima întâlnire cu toți primarii și secretarii de comune pentru a le transmite câteva idei și a evidenția câteva elemente importante pentru viitoarea colaborare pe care o vor avea pentru 4 ani de zile. Alături de președintele Consiliului Județean au mai fost prezenți subprefectul Alfater Tamas, Octavian Lazin, președinte ADI Apă Satu Mare, un reprezentant ISU și directorul DSVSA, Nicolae Dumuța.

Pataki Csaba a fost primul care le-a transmis primarilor punctele sale de vedere asupra viitoareicolaborări, pe careodorește una desucces și una prin care administrațiile publice comunale și cea județeană să se completeze și nu să își pune piedici una alteia. Președintele consiliului a făcut o trecere în revistă a drumurilor care vorurma să intre în reabilitare în perioada imediat următoare precum și cele care sunt prevăzute săfie măcar aduse laun stadiu de bun simț ca ulterior să se intervinăpentru repararea lor. Cu privire la acestea, Pataki Csaba le-a cerut primarilor să coopereze, mai ales dacă au de făcut investiții care necesită spargerea drumului, pentru că s-ar putea să se trezească cu surprize neplăcute.

pataki - primari

„O să vă rugăm, acolo unde știti că urmează să se reabiliteze drumurile, să ne comunicați dacă aveți planuri de investițiiedilitare care prevăd spargerea drumului, fie că vreți să schimbați conducte, să băgați apa sau gaz pentru că dacă pune asfaltul nou nu o să accpetăm să venim după nici un an să îl spargem și o să vă treziți că nu o săaveți aviz de la noi pentru acele lucrări”, le-a transmis președintele Consiliului Județean primarilor din sală.

Acesta i-a mai rugat să acorde o importanță deosebită planurilor urbaniste generale ale localităților pe car ele reprezintă, pentru că în cele mai multe cazuri acolo unde acestea nu există nu e vorba de lipsă de fonduri ci de rea voință și lipsă de interes.

Octavian Lazin, președintele ADI Apă Satu Mare le-a transmis primarilor să își desemneze reprezentanții în Adunarea Generală a Asociației, acolo unde primarii pot să reprezinte cu încredere comuna pentru că s-a stabilit prin instanță că aceatsa reprezentare nuintră sub incindența conflictului de interese.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!