Kereskenyi Gabor: „ Firmele au zis că sunt de acord să lucreze noaptea”

HomeActualitate

Kereskenyi Gabor: „ Firmele au zis că sunt de acord să lucreze noaptea”

În cadrul comisiei de circulație, primarul Kereskenyi Gabor a afirmat că a discutat cu firmele despre varianta de a lucra noaptea la cele două investi

,,Iubește inteligent!”- campanie împotriva violenței sexuale
Conducere nouă la IPJ Satu Mare
Băieții deștepți au fraierit un boschetar să le semneze afacerile murdare. Fraudă de zile mari
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cadrul comisiei de circulație, primarul Kereskenyi Gabor a afirmat că a discutat cu firmele despre varianta de a lucra noaptea la cele două investiții majore care se desfășoară în oraș, respectiv Drumul Careiului și Podul Decebal, măsura fiind lansată în discuție de mai mulți sătmăreni în decursul ultimelor zile. Răspunsul primit de către edil a fost unul care dă speranțe că acest lucru s-ar putea chiar întâmpla.

„Am discutat cu reprezentanții celor două firme și le-am lasat această idee de a munci și noaptea, pentru ca lucrările să se miște mai repede. Cei de la Tehnci Asist care lucrează pe Drumul Careiului mi-au spus că îmi vor da chair un grafic de lucrări în acest sens săptămâna viitoare. Sper să facă același lucru și cei care lucrează la pod, ar merge lucrurile mai repede, e în interesul lor să termine în cele 5 săptămâni care le au la dispoziție pentru această parte de pod”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Podul urmează să fie realizat în mai multe etape, prima dintre acestea fiind asfaltarea sensului de mers care este acum în lucru, cea de-a doua etapă urmează să fie celălalt sens de mers, fiecare dintre ele având o perioadă stabilită a lucrărilor de 5 săptămâni. După ce acestea se vor finaliza se vor realiza alte lucrări conexe, care nu vor afecta circulația.

Modelul muncii noaptea pentru investițiile în infrastrucutră nu a mai fost folosit în Satu Mare de la construcția pasarelei peste Drumul Botizului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!