Lucrările și aglomerația de pe drumul Careiului mai durează încă două săptămâni

HomeActualitate

Lucrările și aglomerația de pe drumul Careiului mai durează încă două săptămâni

Drumul Careiului a devenit cel mai fierbinte punct rutier din județul Satu Mare, după ce lucrările desfășurate de cei de la Dedeman și reabilitarea dr

A început marea plombare pe străzile din municipiu Satu Mare
Primăria promite covor asfaltic pe cea mai spartă stradă din oraș, Bulevardul Independenței
Soluție de compromis găsită de primărie pentru problema asfaltărilor. Își face firmă proprie de asfaltări
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Drumul Careiului a devenit cel mai fierbinte punct rutier din județul Satu Mare, după ce lucrările desfășurate de cei de la Dedeman și reabilitarea drumului Careiului s-au intersectat. Zilel trecute cozile au fost kilometrice și se pare că situația nu va fi foarte roz nici în următoarea perioadă.

Din acest sfârșit de săptămână aglomerația se ameliorează, după ce firma care execută drumul Careiului a terminat o parte din sensul giratoriu, dar aceasta anunță lucrări în zonă în continuare. Până joi se va lucra pe tronsonul dintre sensul giratoriu de la Dedeman și sensul giratoriu de la ieșirea din oraș, perioadă în care circulația se va desfășura chiar și pe o singură bandă pentru ambele sensuri, cu dirijare semaforizată. Weekedul viitor lucrările se vor muta la sensul giratoriu dinaintea hotelului Dana, încercând ca acestea să fiefinalizate în cele trei zile de weekend când și traficul este mai redus.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!