Pataki Csaba către pensionari: „ Nu o să vă folosim, cum ați fost folosiți până acum”

HomeActualitate

Pataki Csaba către pensionari: „ Nu o să vă folosim, cum ați fost folosiți până acum”

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a participat la sfârșitul acestei săptămâni la prima ședință de dialog social cu persoanevârstnice, ș

Se întăresc relațiile cu Ucraina. Infrastructura rutieră de legătură, pe ordinea de zi a sătmărenilor și a ucrainienilor
Sătmărenii și ucrainienii au discutat despre posibilitatea accesării unui proiect european transfrontalier pentru a pune în valoare aeroportul
Curse aeriene spre Germania? Ambasadorul nemților a avut o întâlnire cu oficialii sătmăreni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a participat la sfârșitul acestei săptămâni la prima ședință de dialog social cu persoanevârstnice, ședință organizată de Instituția Prefectului. Fiind prima întâlnire de acest gen de la instalarea noii conduceri a Consiliului Județean, o bună parte a acesteia a fost dedicată mesajelor de întâmpinare lansate de cele două tabere. Primii care au luat cuvântul au fist reprezentanții administrației locale.

„Nu o să vă folosim, așa cum până acum ați fost folosiți. Vreau sa veniți la noi cu probleme pe care le putem rezolva noi, cu cereri reale ce țin de noi. O să putem fii parteneri, dar nu o să vă amăgim și nu o să vă promitem ce nu putem face”, le-a transmis Pataki Csaba pensionarilor prezenți.

„Vom dori să avem un parteneriat corect, să facem ce ne stă în putință în limite legale și ale bugetului, și dumneavoastră să veniți la noi doar cu problemele ce țin de instituția noastră”, a completat Alexandru Panea, vicepreședintele Consiliului Județean.

IMG_0508

Cu privire la ajutorul consiliului județean, Mircea Marian, președintele Ligii Pensionarilor Unirea a afirmat că încă așeaptă o sumă de bani, aprobată de fostul președinte, care artrebui să amelioreze costurile unei întâlniri pe care a organizat-o cu președinții pensionarilor din Ardeal, o sumă ce se ridică la 4000 de lei, aceasta fiind doar o parte din cheltuieli.

Președintele Pataki Csaba le-a cerut pensionarilor ca de acum să își facă de la începutul anului un calendar al evenimentelor și cereri de finanțare pentru fiecare, pentru a fi siguri de sprijin, pentru că nu se vor mai acorda sume și ajutoare, altele decât cele care vor fi cuprinse în buget încă de la realizarea lui. Aceasta măsură este luată pentru a evita finanțările ilegale, vechea administrație făcând astfel de practici, conducerea Consiliului Județean dând exemplul finanțării revistei „Eroii Neamului”, finanțare pe care o consideră necesară, dar care nu s-a făcut cu respectarea legilor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!