Carla`s Dreams concertează din nou la Satu Mare. Unde vor fi artiștii pictați weekendul viitor

HomeActualitate

Carla`s Dreams concertează din nou la Satu Mare. Unde vor fi artiștii pictați weekendul viitor

Trupa de moldoveni Carla`s Dreams este în momentul actual una dintre cele mai bine cotate și cele mai appreciate trupe din România, numărul fanilor ac

IRIS și Cristi Minculescu vin la Satu Mare. Se anunță un concert de colecție
Ultimele bilete disponibile la concertul caritabil al lui Nagy Norbert. Ai doar câteva ore să le cumperi
Sătmărenii se înghesuie să își cumpere bilete pentru vacanța de iarnă. Vecinii nu mai au locuri libere
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Trupa de moldoveni Carla`s Dreams este în momentul actual una dintre cele mai bine cotate și cele mai appreciate trupe din România, numărul fanilor acestora fiind în creștere. Fiecare nou hit lansat de formatie le aduce acestora mai multă apreciere din partea publicului. Cei de la Carla`s Dreams au concertat anul acesta cu ocazia Zilelor Orașului Satu Mare, când Piața 25 Octombrie a fost plină.

13592668_1741857396093019_8883879960806466098_n

Trupa Carla`s Dreams s-a afirmat și prin picturile pe care artiștii le poartă pe față pentru a nu fir ecunoscuți atunci când nu sunt pe scenă. Atât enigma formată în jurul imaginii lor cât și piesele cu priză la public îi fac pe aceștia foarte doriți, chiar și de sătmăreni. Aceștia vor avea parte de un nou concert Carla`s Dreams în weekendul care urmează, aceștia fiind invitații celor de la Fashion Summer Club. Intrarea la concertul din clubul în aer liber se va face pe bază de bilet, acesta fiind disponibil la intrarea în club, în fiecare zi până la epuizarea lor, ceea ce se va întâmpla destul de rapid. În deschiderea concertului va avea loc și o prezentare de modă a creatoarei Liana Szilagyi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!