Mobilizarea de pe net mai rezolvă un furt. Hoțul de biciclete a fost identificat

HomeActualitate

Mobilizarea de pe net mai rezolvă un furt. Hoțul de biciclete a fost identificat

După ce în urmă cu aproximativ două luni de zile mobilizarea sătmărenilor de pe internet a dus la prinderea a trei hoți, unul dintr-un magazine de ele

400 de polițiști au fost mobilizați pentru a asigura liniștea publică în weekendul prelungit de Sf. Maria
Un șofer a spulberat un grup de pietoni din Valea Seacă. Patru persoane au fost rănite
Încep marile accidente în Oaș. Un mort și patru răniți într-un accident pe drumul spre Luna Șes
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce în urmă cu aproximativ două luni de zile mobilizarea sătmărenilor de pe internet a dus la prinderea a trei hoți, unul dintr-un magazine de electronice și doi dintr-un magazine de haine, sătmărenii au demonstrate încă o dată că internetul poate fi folosit și productiv. Mobilizarea online realizată după furtul bicicletei de pe bulevardul Cloșca, bicicletă în valoare de 1600 de lei, a dus la identificarea autorului furtului și prinderea acestuia, ceea ce au făcut sătmărenii în mediul online deschizând toate porțile poliției pentru a pune mâna pe autor. Oamenii au indicat locațiile unde hoțul petrece cel mai mult timp, oamenii cu care iese și chiar numele lui, așa că poliția a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Cei care au solicitat pe internet ajutor pentru prinderea hoțului au anunțat și faptul că furtul este ca și rezolvatt și autorul este deja identificat de poliție. Hoțul este un tânăr de 19 ani, Marius Bandrea. Acesta a reușit să fure vineri după masă o bicicletă de marcă din holul unui bloc de pe Bulevardul Cloșca.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!