Patru consilieri noi în Consiliul Județean. Deputații Petric – PSD și Nicoară – PNL sunt doi dintre cei care s-au retras

HomeActualitate

Patru consilieri noi în Consiliul Județean. Deputații Petric – PSD și Nicoară – PNL sunt doi dintre cei care s-au retras

Prima ședință de lucru a Consiliului Județean, după cea de constituire, a reprezentat definitivarea formulei de lucru, respectiv deciderea consilieril

Vești bune de la Consiliul Județean! Pataki Csaba: ”Se fac demersuri pentru înfiinţarea unei linii aeriene care să lege Satu Mare de Germania”
OPINIE! Două nume din PSD, favorite pentru un post de vicepreședinte la Consiliul Județean
Drumul Satu Mare – Homorod nu se repară încă. Vinovat – Tehnic Asist
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Prima ședință de lucru a Consiliului Județean, după cea de constituire, a reprezentat definitivarea formulei de lucru, respectiv deciderea consilierilor care se retrag și care își încetează mandatul și depunerea jurământului de către cei care le iau locul. Fiecare formațiune politică reprezentantă în consiliul județean a avut câte un consilier care s-a retras, propunând în același timp alt consilier în locul său.

IMG_0722

Din partea PSD s-a retras Octavian Petric, care a preferat să termine mandatul de deputat în detrimentul celui de consilier județean. Locul său a fost luat de Ioan Pop, directorul Colegiului Național Mihai Eminescu.

 

 

IMG_0724

PNL l-a retras pe Romeo Nicoară, care de asemenea a preferat să își ducă la bun sfârșit mandatul de deputat și nu să rămână în funcția de consilier local pentru patru ani de zile. Acesta i-a cedat locul următoarei persoane de pe lista de supleanți a PNL, respectiv lui Belbe Ioan.

 

IMG_0721

 

De la UDMR cel care s-a retras a fost Nagy Szabolcs, fost consilier local. Acesta ia cedat locul său lui GaL Gyongyi, inspector adjunct la Inspectorațul Școlar Județean.

 

 

IMG_0723

Cei de la ALDE au aprobat retragerea lui Claudiu Sulea din rândul consilierilor județeni, fostul director de cancelarie al fostului președinte Adrian Ștef și înlocuirea lui cu Cosmin Bota, cel care a mai fost consilier județean și în mandatul trecut, acesta având mai multă experiență.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!