Locul din Turț unde miresele devin  și mai frumoase. Salonul Mary HairStylist are oferte speciale în această vară

HomeActualitate

Locul din Turț unde miresele devin și mai frumoase. Salonul Mary HairStylist are oferte speciale în această vară

Vara este un sezon extrem de aglomerat în Țara Oașului, dat fiind numărul mare de nunți care se organizează în această perioadă, în special în a doua

Plantația de zmeură de la Tarna Mare cu care un tânăr speră să dea lovitura
Bărbat din Kazahstan, oprit la Petea. Ce neregulă au găsit polițiștii de frontieră
Festivalul de la țară care are un program mai tare ca Ziua Orașului.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Vara este un sezon extrem de aglomerat în Țara Oașului, dat fiind numărul mare de nunți care se organizează în această perioadă, în special în a doua parte a lunii august și prima săptămână din luna septembrie. Numărul mireselor este unul impresionant, nefiind zi din săptămână în care să nu aibă loc cel puțin o nuntă în satele oșenești iar weekendurile aduc o mulțime de nunți. Asta înseamnă pe lângă distracție și bucurie și mult stres, mai ales pentru mirese, care de multe ori întârzie la propria nuntă din cauza drumurilor până în Satu Mare.

20160419_194606

Acest lucru nu mai este nevoie pentru că Salonul Mary HairStylist este deschid pentru toate miresele din Țara Oașului care doresc să își pună în evidență frumusețea în ziua nunții printr-o coafură specială, un coc deosebit sau o tunsoare care să nu poată trece neobservată, precum și un aranjament al părului care să atragă admirația tuturor doamnelor de la nuntă și despre care să se vorbească și în zilele următoare. Într-un sediu nou, salonul pune la dispoziție din acest an viitoarelor mirese și partea de cosmetică, atsfel încât drumurile între diferite saloane chiar s-au sfârșit de tot. Cele care doresc să își realizeze un machiaj profesionist pentru un eveniment deosebit o pot face în același loc, înaintea sau după programarea la coafurp, astfel încât totul să meargă cât se poate de repede. Iar dacă cineva are de așteptat, poate să treacă pentru câteva minute pe la solarul din cadrul salonului pentru un bronz uniform care să facă remarcată și mai mult persoana care îl poartă.

mary hair-stylist

Nici bărbații nu sunt dezavantajați, pentru că la salonul Mary HairStylist aceștia se pot pregăti pentru ziua nunții cu o tunsoare care să îi reprezinte și care să fie demnă de un mire. Totul este disponibil datorilă Marianei Ignat, hair style-ista care de 6 ani de zile muncește pentru ca fiecare client care îi intră în salon să fie mulțumit și încântat de noua imagine, iar până acum nici un client nu a plecat nemulțumit și continuă să o caute, deși numărul saloanelor de înfrumusețare a crescut în Turț.

Mariana Ancuța Ignat este pasionată de acest domeniu încă din perioada liceului, când a urmat un curs la una dintre cele mai renumite hair-styliste din Satu Mare, de la care a învățat toate secretele unei coafuri reușite și a unui client fericit. A lucrat în paralel cu școala pentru a se putea dezvolta și pentru a câștiga experiență și pentru a-și face un renume în zonă. Munca ei a fost apreciată de către clienți, dovadă fiind numărul mare de programări pe care le are deja pentru perioada nunților, astfel încât miresele sau mirii care doresc să treacă pe la salonul Mary HairStylist trebuie să își facă în prealabil o programare la numărul de telefon: 0742324787

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!