Recital muzical Hernádi Judit în programul Zilelor Maghiare Partium

HomeActualitate

Recital muzical Hernádi Judit în programul Zilelor Maghiare Partium

Este bine știut că ediția din acest an a Zilelor Maghiare Partium este o ediție jubiliară, căci, de 15 ani, acest eveniment este unul dintre cele mai

Cristian Pomohaci, Ionuț Fulea și Petrică Mureșan vor face poftă de băut la Festivalul Pălincii
Brenciu și Voltaj au readus atmosfera anilor 2000 în centrul municipiului Satu Mare
Excursie în jurul lumii, cu ajutorul muzicii, vineri la MusiCat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Este bine știut că ediția din acest an a Zilelor Maghiare Partium este o ediție jubiliară, căci, de 15 ani, acest eveniment este unul dintre cele mai de seamă în viața orașului. Evenimentele aniversare aduc cu sine surprize. De data aceasta însă sărbătoritul aduce surpriză invitaților. Una dintre multele surprize pregătite sătmărenilor este un minifestival teatral desfășurat pe durata unei întregi săptămâni. În cadrul acestui minifestival, organizatorii pregătesc celor mici spectacole de teatru și teatru de păpuși, iar celor mari programe culturale de calitate. Una dintre acestea este spectacolul organizat de agenția Orlai Produkciós Iroda din Budapesta, anume un recital de succes în evoluția actriței Hernádi Judit. Spectacolul va fi susținut în cadrul Zilelor Maghiare Partium la scena mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Actrița prezintă astfel recitalul: „Divă, clovn, om, actriță. Toate acestea sunt eu. De o perioadă bună asta sunt eu. În asemenea situații se cade să dai seamă de ceea ce a fost și ceea ce va fi. Nu-s curioasă de buna-cuviință și nici de reguli. Mă interesează ceea ce este puțin diferit. Propoziții pe care le-am rostit deja, care mi-au fost destinate sau mi-ar fi putut fi destinate. Melodii care mi-au fost compuse, sau care puteau să-mi fie compuse, dacă compozitorii ar fi fost puțin mai atenți. Acest recital vorbește despre mine.”

Recitalul muzical Hernádi punct este programat pe data de 24 august, începând cu ora 19.30. Spectacolul este regizat de Pelsőczi Réka și acompaniat muzical de Heilig Gábor și formația sa. Prețul biletului: 25 lei.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!