Incediu la o casă de locuit și un garaj din Carei, provocat de un copil

HomeActualitate

Incediu la o casă de locuit și un garaj din Carei, provocat de un copil

În cursul zilei de ieri, în jurul orei18:31, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localit

Curtea de Conturi pregătește un control la Consiliul Județean. Pataki Csaba vrea verificarea contractelor de publicitate
10 elevi s-au ales cu note mai mici după ce au depus contestații la evaluarea națională. Doar unul a promovat după contestații
Casele construite din 4.000 de sticle de plastic umplute cu nisip. Cum a pornit proiectul de la Tarna Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul zilei de ieri, în jurul orei18:31, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Carei.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperişul casei şi la garajul învecinat, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă, dar şi la depozitul unei societăţi comerciale, care se afla la o distanţă de doar câţiva metri faţă de obiectivul incendiat. La faţa locului s-a deplasat şi (Î)Prim Adjunct al Inspectorului Şef, domnul Locotenent Colonel Constantin Ganea, care a preluat comanda intervenţiei.

Salvatorii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jocul cu focul a unui copil de aproximativ nouă ani şi care a aprins materiale textile şi hârtii depozitate în incinta garajului.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse, acoperişul garajului, construcţia din lemn a acoperişului casei, elemente de mobilier, articole vestimentare şi alte materiale textile.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!