Au început să apară șoferii problemă în Oaș

HomeActualitate

Au început să apară șoferii problemă în Oaș

În  data de 24 iulie a.c., în jurul orelor 09,00,  poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș - Compartimentul Proximitate, l-au identificat

S-au grăbit la nunta, dar au ajuns la spital. Accident la sala de eveniment Dallas
Copil de 10 ani, accidentat în timp ce se plimba cu bicicleta, în Oaș
Accident în Oas. O persoană de 63 de ani a fost accidentată după ce s-a făcut vinovată de producerea accidentului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În  data de 24 iulie a.c., în jurul orelor 09,00,  poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș – Compartimentul Proximitate, l-au identificat în trafic pe C. P. de 41 ani, din Negrești Oaș, care a condus autoturismul marca Mercedes pe strada Mihai Eminescu din localitate,  fără a deţine permis de conducere de nicio categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii  infracțiunii de ”Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

 

 

Ieri, în jurul orelor 22, 25, pe strada Luna, din Negreşti Oaş a avut loc un eveniment rutier.  Astfel, G. M. de 29 ani, din Racșa, în timp ce conducea autoturismul marca Audi nu a păstrat distanta laterală corespunzătoare intrând în coliziune cu un autoturism marca Toyota, condus din sens opus de către o tânără de 27 ani, din localitate. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătoarei autoturismului Toyota și rănirea ușoară a unui pasager. Soferiţa care a provocat accidentul a fost şi ea rănită uşor, întocmindu-i-se dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!