Cozi interminabile și nervi întinși la maxim pe Drumul Careiului. 2 km = 40 de minute

HomeActualitate

Cozi interminabile și nervi întinși la maxim pe Drumul Careiului. 2 km = 40 de minute

Lucrările la drumul Careiului fac ca circulația să fie mult îngreunată, aceasta desfășurându-se în această dimineață pe o singură bandă pentru ambele

Accident grav în Homoroade! Două persoane dintr-o mașina, proiectate pe asfalt
Podul ciudățeniilor. Stau pe vreme bună și asfaltează pe ploaie
Diferența dintre muncă și bătaie de joc. Pe pod se doarme, pe drumul spre Ardud se lucrează și duminica
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lucrările la drumul Careiului fac ca circulația să fie mult îngreunată, aceasta desfășurându-se în această dimineață pe o singură bandă pentru ambele sensuri de mers, fiind dirijată. Cei care au avut de trecut pe strada Careiului, fie pentru a ajunge în oraș sau pentru a pleca din oraș, au trebui să își pună la încercare grea nervii și răbdarea.

Șoferii s-au răzbunat în mediul online față de timpul lung de așteptare pe carel-au avut de îndurat, aceștia reclamând că totul se mișcă extrem de greu și unii chiar întârzie la muncă. Un șofer care se îndrepta spre oraș a prins coada de mașini la Hanul Lui Ion, la aproximativ 2 kilometri de oraș. I-a luat 40 de minute să ajungă la muncă din acel punct. Încă înainte de ora 9 situația era la fel, iar cei care nu s-au pornit din timp de acasă vor trebui să rămână la ore suplimentare pentru faptul că au întârziat la muncă.

Șoferii trebuie să se aștepte la aceeași măsură și atunci când vor face drumul întors, după masă, situația urmând să fie aceeași.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!