Greii Sătmarului,condamnați la peste 20 de ani de închisoare cu executare. Mircea Ardelean a luat cel mai mult.

HomeActualitate

Greii Sătmarului,condamnați la peste 20 de ani de închisoare cu executare. Mircea Ardelean a luat cel mai mult.

Decizie în premieră a unei instanțe din România în privința unui dosar în care sunt implicați oameni de afaceri sătmăreni, precum și fostul șef al Fin

Polițiștii din Negrești și Gherța au prins doi condamnați la închisoare
Un tânăr din Dorolț, acuzat de tâhărie, a fost „condus” după gratii de polițiști
Fostul polițist Adrian Bota a fugit de Poliția de Frontieră, la un control la intrarea în țară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Decizie în premieră a unei instanțe din România în privința unui dosar în care sunt implicați oameni de afaceri sătmăreni, precum și fostul șef al Finanțelor Publice, Mircea Ardelean. Acesta este judecat pentru luare de mită și luare de mită în formă continuă precum și abuz în serviciu. Mircea Ardelean ar fi luat de la mai mulți oameni de afaceri, direct sau prin interpuși, mită constând în bani, servicii și alte beneficii, printre care renovarea unui apartament sau mobiler.

Instanța de judecată a decis vineri ca Mircea Ardelean să primească o pedeapsă de 8 ani cu executare. Decizia nu este definitivă și ea mai poate fi contestată.

În același dosar, omul de afaceri Ioan Moiș, cel care a oferit mita fostului șef al Finanțelor Publice pentru a grăbi rambursarea unui TVA a fost condamnat la 2 ani și 10 luni de închisoare cu executare.

Tot în dosarul în care sunt acuzați cei doi au maifost condamnați și Soos Istvan, la 2 ani și 8 luni de închisoare cu executare,iar Mihai Crișan și Becski Daniel Gheorghe au primit 2 ani și 10 luni, respectiv 5 ani și 8 luni de închisoare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0