Soluția de compromis la traficul de pe strada Careiului. Vezi ruta pe care poți fenta traficul

HomeActualitate

Soluția de compromis la traficul de pe strada Careiului. Vezi ruta pe care poți fenta traficul

Drumul Careiului este realmente blocat în aceste zile după ce lucrările din zonă fac ca trecerea autoturismelor să fie una extrem de greoaie,pe o sing

Accident pe drumul Careiului. Un bărbat a fost lovit de un camion.
Lucrările și aglomerația de pe drumul Careiului mai durează încă două săptămâni
Înarmați-vă cu multă răbdare! Noi lucrări pe drumul Careiului, la intersecția cu strada Brândușa
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Drumul Careiului este realmente blocat în aceste zile după ce lucrările din zonă fac ca trecerea autoturismelor să fie una extrem de greoaie,pe o singură bandă pentru ambele sensuri de mers. Cozile sunt kilometrice și nervii șoferilor sunt la pământ,mai ales a celor care sunt nevoiți să treacă și dimineața și seara prin zonă în drumul lor spre serviciu și mai apoi spre casă.

Pentru cei care sunt dispuși să își șifoneze puțin mașina dar să scurteze timpul de așteptare, există o soluție de compromis, ocolitoare, de care nu a pomenit nimeni până acum. Acest lucru este de înțeles pentru că starea drumului este jalnică, dar totuși există o șansă de a scurta cozile și timpul de așteptare.

Pentru cei care vin dintre Vetiș spre Satu Mare, pot face dreapta la sensul giratoriu de dupa Hotelul Dana, un drum spart, dar care îi scoate pe șoferi în zona cartierului agricol, capătul lui Micro 15. Este vorba de strada Grădinarilor,care este perpendiculară pe strada Careiului. Cei care intră pe ea pot ajunge pe urmă pe strada Pinului, care are legătură cu strada Bradului, ca îi scoate din nou pe strada Careiului sau pot să meargă o distanță mai mare înainte până intersectează strada Magnoliei, și mai departe să ajungă pe Cloșca. Ambele variante presupun un drum destul de prost, în care mașina este solicitată, dar poate scurta considerabil timpul de așteptare al șoferilor.

Autoritățile nu au pronunțat nici un cuvânt de aceste drumuri pentru a evita, probabil, presiunea populației care ar fi putut cere refacerea acestor străzi și folosirea lor ca rute ocolitoare pentru perioada în care drumul Careiului se află în reabilitare, acest drum putând fi o soluție nu doar acum când se lucrează la capătul drumului ci și înainte când se lucra în zona cuprinsă între Auchan și cartierul Micro 16.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!