Datorii uriașe pentru Olimpia. Scenarii sumbre pentru echipă

HomeActualitate

Datorii uriașe pentru Olimpia. Scenarii sumbre pentru echipă

Olimpia Satu Mare s-a dovedit a fi un sac fără fund când a venit vorba de cheltuirea banului public. Echipa de fotbal a reușit să depășească bugetul ș

Cozma și Bretan fac dezvăluiri. Echipamente sportive, suplimente și cafea, modul de a spăla banii de la Olimpia
OPINIE! Amintiri la căpătâiul defunctei Olimpia, din perioada în care fotbalul se juca pe frigidere și costume
Fluier final pentru „Tătuca” Prodan. Palmaresul lui nu va mai fi egalat în Satu Mare – GALERIE FOTO
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Olimpia Satu Mare s-a dovedit a fi un sac fără fund când a venit vorba de cheltuirea banului public. Echipa de fotbal a reușit să depășească bugetul și să se avânte la niște datorii semnificative, ceea ce face extrem de grea situația celor care au preluat acum echipa.

Conform lui Ciprian bretan, noul membru al Consiliului de Administrație, datoriile pe care clubul le are sunt extrem de mari, fiind vorba de aproximativ 800.000 de lei, iar bani de încasat mai sunt doar 200.000 de lei de la Consiliul Județean. În aceste condiții Ciprian Bretan vede trei scenarii posbile în viitorul apropiat. Primul scenariu este „cerșirea” de fonduri de la primărie și Consiliul Județean pentru acoperirea datoriilor. Cel de-al doilea scenariu face referire la renunțarea la Liga a II-a și înscrierea în Divizia C, unde să se facă anumite economii pentru a aduce echipa pe linia de plutire iar cel de-a treilea scenariu și cel mai dur este pornirea unui nou proiect al echipeiOlimpia, din liga a IV-a , o echipa bazată pe suporterii sătmăreni, după modelul Poli.

Este de văzut care va fi decizia celor care au preluat frâiele echipei și care vor trebui să restabilizeze clubul de fotbal si să îl transforme din sugativă de bani publici în ceva profitabil pentru bucuria sătmărenilor,o bucurie care să nu îi coste o avere.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!