Salvează  fericirea invitaților de la evenimentul tău cu cabina fotografică de la Party Pics

HomeActualitate

Salvează fericirea invitaților de la evenimentul tău cu cabina fotografică de la Party Pics

De câte ori nu ai fost la un eveniment, te-ai simțit bine și pe urmă ai fi povestit la toată lumea ce bine te-ai distrat și ce oameni frumoși ai avut

De ce Restaurantul Promena e un loc mișto să îți faci majoratul
Festivalul „La dâmburi” promite un weekend plin de distracție și energie pozitivă
A doua zi a festivalului „La dâmburi” s-a încheiat cu un super show marca DJ Shiver
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De câte ori nu ai fost la un eveniment, te-ai simțit bine și pe urmă ai fi povestit la toată lumea ce bine te-ai distrat și ce oameni frumoși ai avut în jurul tău, dar parcă nu ți se face pentru că nu ai cum să le demonstrezi toate astea?

Iar dacă nu ai un renume de „party animal” parcă e și mai greu să te creadă cineva că tu la nuntă ai sărit și te-ai distrat nebunește sau să creadă cineva că la o petrecere de firmă, când sunt acolo toți șefii și directorii, tu chiar ai chefuit până în zori și te-ai strâmbat cu ei.

Soluția pentru a fi credibil, dar mai ales pentru a accelera distracția și a o condimenta, a o colora și a o duce la un alt nivel este cabina fotografică de la Party Pics. Câteva zeci de secunde în fața unui obiectiv și a unui monitor, multe strâmbătri, zâmbete, poziții hazlii completate de accesorii vesele și amintirea este garantată. Experiența de până acum spune că râzi trei zile după eveniment doar privind poza și prietenii poznași cu care ai făcut-o, rememorând distracția avută cu ei.

13627069_1040842022636054_8001470176964075950_n

Ce face cabina fotografică mai exact și cum funcționează ea? Este un ansamblu inteligent format dintr-o serie de aparate, printre care un aparat foto și o imprimantă foto rapidă. Tot ce ai tu de făcut ca și invitat e să te poziționez în fața obiectivului aparatului de fotografiat, să te accesorizezi cu pălării, ochelari, mustațe, mesaje simpatice, să zâmbești, să te strâmbi și să ai cât mai mulți prieteni aproape, pentru a fi pozați. Acest lucru se întâmplă de două sau de trei ori la rând, cu pauze pentru a schimba accesoriile.Toate cele trei poze sunt transpuse pe urmă într-o machetă prestabilită de gazde și poza este printată în mai puțin de un minut, fiind o amintire perfectă de la eveniment. Aceasta poate fi magnetizată pentru a o lipi pe frigider sau poate să fie micșorată pentru a fi purtată la breloc.  ( mai multe detalii aici )

13631640_1041022612617995_3615960504243767344_n

Cabina foto se pretează pentru orice fel de eveniment, începând de la cele de familie, precum nunțile, zilele de naștere sau botezurile, unde fotografia poate reprezenta un cadou pentru invitați, până la petrecerile de firmă, unde șefii le pot demonstra pe urmă angajaților că există și distracție în firma lor, iar angajații le pot aminti șefilor să fie mai veseli, așa cum erau în poza de la petrecere. Pozele pot fi folosite și pentru realizatea pe loc a unui album în care invitații să lase amintiri scrise și mesaje hazlii.

Pentru cei care nu s-au intersectat până acum la evenimente cu acest serviciu nou în Satu Mare, dovadă că totul este o distracție majoră stă aici, în pozele celor care au contractat până acum acest serviciu, sau în video-ul următor, pe care îl puteți urmări dând click aici

13626432_1040850502635206_2234786364843630249_n

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!