Concurs de gătit pește în cadrul Zilelor Culturale Partium

HomeActualitate

Concurs de gătit pește în cadrul Zilelor Culturale Partium

O veritabilă ediție a Zilelor Culturale Partium nu se poate desfășura fără mâncăruri gustoase asigurate, alături de tarabele evenimentului, și de dife

Se ascut cuțitele la DSP, începe bătălia. Trecutul unui candidat scos la lumină de un fost senator
Echipajul de fete de la Palatul Copiilor și cel de băieți/mixt de la Vetiș au câștigat concursul „Prietenii Pompierilor”
Un pictor din Satu Mare, în cei mai buni 14 din lume. E în finala unui concurs din Miami
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O veritabilă ediție a Zilelor Culturale Partium nu se poate desfășura fără mâncăruri gustoase asigurate, alături de tarabele evenimentului, și de difersele concursuri culinare. La fel ca la edițiile precedente, UDMR Satu Mare organizează tradiționalul concurs al bucatelor preparate din pește.

 

Respectând tradiția, pe data de 28 august va avea loc și în acst an concursul mâncărurilor tradiționale preparate din pește găzduită în Grădina Romei. Kacsó Zoltán, inițiatorul și organizatorul principal al concursului, a declarat: „așteptăm încă de acum înscrierile echipelor doritoare care, pe lângă voie bună, ustensile și câte o rețetă secretă, nu trebuie să aducă în plus absolut nimic. Tot ceea ce ajunge în ceaun, precum și lemnele pentru foc, sunt asigurate de noi: aterizează somnul în ceaun, ne trage cu ochiul la crapul de pe gril și poate începe gustoasa competiție.”

Concursul va fi jurizat și de data aceasta de specialiști renumiți, după care nu vor lipsi nici premiile. Înscrierile pentru concurs se pot face la Kacsó Zoltán fie prin telefon: 0751297787, fie personal, la sediul UDMR de pe strada Mihai Viteazul nr. 10. Fiți chiar voi cei care veți da gust celui mai diversificat eveniment al regiunii.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!