Accident în centrul orașului. Trei mașini implcate și un minor rănit

HomeActualitate

Accident în centrul orașului. Trei mașini implcate și un minor rănit

Un accident de circulație în care au fost implicate trei mașini a avut loc în această după masă în fața magazinului Unicarm din centrul municipiului S

Accident cu trei mașini implicate, la Negrești
Un sătmărean a provocant un accident în lanț în Tăuții Măgherăuș, Maramureș
Accident în lanț la Moftin. Trei persoane au fost rănite
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident de circulație în care au fost implicate trei mașini a avut loc în această după masă în fața magazinului Unicarm din centrul municipiului Satu Mare. Din primele cercetări se pare că vinovat de accident s-ar face cel de-al treilea șofer, al unui automobil Opel, care nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul BMW din fața lui, pe care l-a lovit violent și l-a proiectat într-un Renault, oprit la semafor.

Cel mai șifonat a iesit din tot accidentul șoferul Opelului, care și-a spart întreaga față de la mașină. Cele trei mașini, două cu numere de Austria și unul cu numere de Italia, au fost toate avariate iar șoferii lor au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest.

În accident a fost rănit și un copil, acesta afându-se în prima mașină. Copilul a acuzat dureri la gât, motiv pentru care a fost transportat la spital.

„Toți trei copiii au scaune pentru copil în spate, ceilalți doi nu au pățit nimic. El poate a stat altfel și s-a lovit la gât. După accident zicea că îl doare gâtul în spatela ceafă și a început să plângă. L-au dus la spital”, afirmă tatăl copilului, șofer al primei mașini implicate în accident.

Circulația în zonă a fost mult îngreunată de cele trei mașini care au rămas imobilizate, bmw-ul prins la mișloc nemaipornind după impact. Coada de mașini s-a întins pe întreaga strada Ștefan Cel Mare, șoferii agitați claxonând încontinuu.IMG_1485 IMG_1490 IMG_1491

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!