Doi minori răniți din cauza neatenției unui șofer pe serpentinele de la Huta Certeze

HomeActualitate

Doi minori răniți din cauza neatenției unui șofer pe serpentinele de la Huta Certeze

În data de 28.07.2016, în jurul  orelor 15:47, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș, au intervenit la un eveniment rutier, pro

Un șofer care a accidentat un copil și apoi a fugit de la locul accidentului, a fost prins. Nu avea permis
Accident în centrul orașului. Trei mașini implcate și un minor rănit
Accident deosebit de grav în care a fost implicat un motociclist. I-a fost zdrobit piciorul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 28.07.2016, în jurul  orelor 15:47, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș, au intervenit la un eveniment rutier, produs   pe DN 19, la km 187, în afara localității Huta Certeze, județul Satu Mare.

Polițiștii au stablit faptul că, M.G. de 40 ani, din localitatea Brașov, conducând autoutilitara marca Iveco,  pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW, condus de numitul T.I. de 33 ani, din localitatea Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorilor  T.L. de 5 ani și T.P. de 2 ani, ambii pasageri în autoturismul marca VW.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!