PNL continuă să fiarbă la foc mic la Satu Mare.

HomeActualitate

PNL continuă să fiarbă la foc mic la Satu Mare.

Liberalii sătmăreni nu trec prin cea mai bună perioadă a lor, interiorul partidului fiind în degradare, după ce în urmă cu o săptămână toți foștii pdl

Editorial PNL: Șansa unui pas înainte. Să continuăm “revoluția tăcută”
Agitație în politica sătmăreană: PSD e gata să intre la guvernare, UDMR se joaca de-a fata mare
Parteneriatul Klaus Iohannis – PNL va duce la construirea ”României normale”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Liberalii sătmăreni nu trec prin cea mai bună perioadă a lor, interiorul partidului fiind în degradare, după ce în urmă cu o săptămână toți foștii pdl-iști din Biroul Permanent Județean au decis să demisioneze în masă din funcțiile pe care le au în cadrul acestui birou. Aceștia își exprimau nemulțumirea față de faptul că ei, cei provenițidin PDL, aufost marginalizați în cadrul partidului și sunt mult mai puțini decât foștii liberali în cadrul BPJ.

Scandalul de la Satu Mare a ajuns și la urechile șefilor de partid de la București, dar se pare că aceștia nu se grăbesc să potolească spiritele în cadrul organizației sătmărene. Chiar mai mult par nepăsători față de ceea ce se întâmplă la Satu Mare, după ce secretarul Ilie Bolojan, primarul din Oradea, și-a amânat de două ori vizita programată la Satu Mare cu scopul de a calma spiritile și de a găsi o rezolvare pentru situația de la Satu Mare.

Se pare că nici conducerea județeană a partidului nu se obosește să îi aducă înapoi pe foștiidemocrat liberali și să îi împace, aceltia afirmând că nu au fost căutați de nimeni. Cel mai probabil discuțiile se poartă cu vicepreședintele partidului, Cosmin Varga, reprezentantul foștilor pdl-iști în conducerea partidului, care în situația de față este prins între ciocan și nicovală.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!