Nu trage la pește? Încearcă la creveți…paste cu creveți

HomeActualitate

Nu trage la pește? Încearcă la creveți…paste cu creveți

Căldură mare în ultimele zile. Mult prea cald chiar și pentru pescuit. Nu că ar fi rea o relaxare pe marginea bălții, dar nici peștele nu mănâncă pe a

Te sperie frigul de afară? Ia masa la Restaurant Promena – meniul zilei și o atmosferă călduroasă
Meniul zilei de la Restaurant Promena, perfect atât pentru pretențioși cât și pentru tradiționaliști. Iahnie cu ciolan sau penne carbonara?
Ai curaj să încerci ceva exotic? STOP3 Bistro te provoacă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Căldură mare în ultimele zile. Mult prea cald chiar și pentru pescuit. Nu că ar fi rea o relaxare pe marginea bălții, dar nici peștele nu mănâncă pe asemenea temperaturi. Dar totuși și de stat în casă e cald șitu ca om tot trebuie să mănânci ceva.

Așa că dacă la pește nu se poate și în casă e insuportabil, ce ați zice de o ieșire pe terasă la niște paste cu ceva asemănător peștilor, respectiv creveți. Fructe de mare, nu din balta unde mergeți la pescuit de obicei, dar tot de-ai apei sunt și ele. Unde mai pui că sunt ușori de digerat și sunt o gustare potrivită pe astfel de temperaturi.

Pastele cu creveți sunt din această săptămână disponibile sătmărenilor doar la STOP3 Bistro. Un preparat de vară, un preparat ușor, care merge perfect cu un pahar de vin alb și care nu dă starea de prea sătul când îl termini de mâncat. Deși crevetele șef pare puțin de speriat, pe cât este de mare pe atâta de gustos, gustul lui fiind completat de ceilalți creveți mai mici care se pierd printre pastele și sosul din farfurie.

Condimentarea finală se face direct de către client, bețele de spaghete din farfurie neffind doar de decor, ci pentru a desăvârși gustul farfurie după placul fiecăruia, astfel că fiecare din bețișoare poartă un condiment care poate da o altă tentă preparatului. În cuvinte e greu de descris sentimentul pe care papilele gustative îl trăiesc în urma unei porții de paste cu creveți, dar aceasta estedin sfera satisfacției supreme.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0