Accident pe strada Independenței. O bătrână a fost lovită pe trecerea de pietoni

HomeActualitate

Accident pe strada Independenței. O bătrână a fost lovită pe trecerea de pietoni

În data de 30.07.2016 , în jurul orelor 08:29, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au fost solicitați la un eveniment rutie

Pieton accidentat în Botiz. A trecut prin loc nepermis
Un sătmărean beat bine a provocat un accident pe strada Gladiolei din municipiul Satu Mare
Accident în Negrești Oaș, soldat cu cinci victime
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 30.07.2016 , în jurul orelor 08:29, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au fost solicitați la un eveniment rutier,  pe Bulevardul  Independenței din Satu Mare.

Polițiștii au stabilit faptul că, B.D de 40 ani, din localitatea Păulești, județul Satu Mare, conducând autoturismul, a accidentat-o ușor pe numita C.M. de 72 ani, din localitatea Amați, județul Satu Mare, care era angajată în traversarea regulamentară a străzii,  pe trecerea pentru pietoni,  de pe  Bulevardul  Independenței, marcată și semnalizată corespunzător.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!