Imaginile groazei! Un mort și șase răniți după ce un microbus a ajuns în șanț

HomeActualitate

Imaginile groazei! Un mort și șase răniți după ce un microbus a ajuns în șanț

Un grav accident de circulația în care și-a pierdut viața o persoană și alte șase sunt rănite s-a petrecut în această după masă între localitățile Sup

Accident cu cinci victime în comuna Călinești Oaș
Accident cu doua victime la intrare în Botiz
Un tânăr din Gherța a produs un accident la Călinești Oaș. Două persoane au fost rănite
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un grav accident de circulația în care și-a pierdut viața o persoană și alte șase sunt rănite s-a petrecut în această după masă între localitățile Supur și Acâș. Un microbus de transport persoane în care se aflau pe lângă șofer încă șase persoane a ieșit de pe carpsabil, oprindu-se pe câmpul alăturat.

Martorii evenimentului au sunat la 112 pentru a cere intervenția echipelor de intervenții pentru salvarea victimelor, unele dintre ele rămânând prinse între fiarele mașinii. Ajunși la fața locului cei de la ISU au intervenit pentru salvarea victimelor, în cazul uneia dintre ele, o femeie de 36 de ani, putând doar să constate decesul.

Celelalte victime au primit primul ajutor la fața locului fiind transportate ulterior la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Una dintre victime s-a aflat prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii, cei de la ISU fiind nevoiți să taie mașina pentru a o putea salva, femeia fiind în stare gravă.

IMG_6207 IMG_6209 IMG_6208 IMG_6210 IMG_6211 IMG_6217 IMG_6218 IMG_6215 IMG_6214 (1) IMG_6213 IMG_6219

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!