Un tânăr de 20 de ani care a furat un portofel a fost prins de polițiști cu ajutorul trecătorilor

HomeActualitate

Un tânăr de 20 de ani care a furat un portofel a fost prins de polițiști cu ajutorul trecătorilor

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani din municipiu, bănuit că ar fi comis o tâlhărie.  El va fi prezentat parchetul

V-a fost spart recent garajul? S-ar putea ca el să fi fost hoțul care v-a prădat
Un cioban din Santău, hoț cu experiență. A lăsat oile ca să dea o spargere
Un hoț urmărit național a fost prins la Hrip. Se va „odihni” doi ani la pușcărie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani din municipiu, bănuit că ar fi comis o tâlhărie.  El va fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

La data de 31 iulie a.c.,în jurul orei 18.30, o femeie de 35 din Satu Mare a sesizat poliţia prin apel la SNAU 112, despre faptul că a fost victima unei tâlhării. Ea a relatat că în timp ce se deplasa pe strada Brândușa din municipiul Satu Mare, o persoană necunoscută a deposedat-o prin smulgere de un portmoneu în care avea acte personale si suma de 180 lei.

Întrucât în momentul comiterii faptei victima a alertat și publicul din zonă, intervenția promptă a cetățenilor a făcut posibilă identificarea imediată de către patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, care acționa în zonă,  a principalului bănuit în comiterea tâlhăriei.

Aportul civic dat de cetățeni, pentru care aducem mulțumiri și în acest context,  si-a dovedit înca o dată eficiența. Astfel, a fost identificat ca bănuit în comiterea  infracțiunii,  L.H. de 20 de ani din Satu Mare, de la care a fost recuperat prejudiciul cauzat și ulterior restituit părții vătămate.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii de investigații criminale, sub aspectul săvârșirii de către tânăr a infracțiunii de tâlhărie.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!