Cât tupeu au hoții! A intrat pe geamul casei la furat în timp ce proprietara era înauntru

HomeActualitate

Cât tupeu au hoții! A intrat pe geamul casei la furat în timp ce proprietara era înauntru

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 51 de ani din municipiu, bănuit că ar fi comis un furt.  Întrucât față de acesta a fost

Se aglomerează circulația pe strada Martirilor Deportați. Microbuzele vor avea stații acolo
Bătaie într-un ștrand din județul Satu Mare. Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital
Bătaie generală în Carei, între doi bărbați. Doar poliția i-a putut potoli
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 51 de ani din municipiu, bănuit că ar fi comis un furt.  Întrucât față de acesta a fost dispusă de către instanță măsura controlului judiciar, pentru comiterea anterioară a altor fapte penale, urmează a fi prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunere de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv.

 

În fapt, la data de 01.08.2016, în jurul orei 09.40, numitul G.S. de 51 ani, din Satu Mare, profitând de fereastra lăsată larg deschisă a unui imobil de pe strada Anton Pann din municipiu,  prin escaladare, ar fi pătruns în imobil, fiind observat de către o vecină în timp ce ieșea pe fereastra imobilului cu bunuri asupra lui. Femeia a alertat atât poliția cât și partea vătămată, astfel că principalul bănuit a fost prins de către aceștia în zona Pieței 14 Mai, cu bunurile în valoare aproximativă de 200 lei asupra sa, care au fost restituite păgubitului.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, cu presupusul autor în stare de reținere, urmând ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Satu Mare cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!