Kereskenyi Gabor: „ Nu cred că diavolul a ajuns în Satu Mare”. Azi are loc o nouă întâlnire cu reprezentanții LIDL

HomeActualitate

Kereskenyi Gabor: „ Nu cred că diavolul a ajuns în Satu Mare”. Azi are loc o nouă întâlnire cu reprezentanții LIDL

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabir va avea astăzi, 3 august, o nouă întâlnire cu reprezentanții magazinului LIDL, care vin la Satu Mare

LIDL este gata să plece din Satu Mare. Nu a primit binecuvântarea Bisericii și votul consilierilor VIDEO
Cum se ascunde furturile din biserici, chiar de către cei care ar trebui să protejeze biserica
„Marșul pentru viață” a avut prezenți mai mulți preoți decât o sfințire de Biserică. 200 de participanți
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabir va avea astăzi, 3 august, o nouă întâlnire cu reprezentanții magazinului LIDL, care vin la Satu Mare pentru a găsi o soluție pentru problemele apărute cu privire la aprobarea PUZ-ului de către consilierii locali.

„Astăzi voi avea o nouă întâlnire cu cei de la LIDL, vor veni să purtăm negocieri. Dar cetățenii trebuie să înțeleagă că orice decizie se va lua, chiar dacă nu va fi LIDL acolo, orezolvare a acelui teren va fi tot una pur comercială, că de aceea e spațiu privat. De aceea l-a cumpărat LIDL ca să facă acolo activitate comercială. Am auzit de la unii sau alții că acolo ar fi frumos un parc. Poate dacă ar fi terenul primăriei am putea face acolo un parc, dar e teren privat.”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Acesta a mai afirmat că nu consideră că o construcție acolo este lucrarea diavolului afirmând „ Nu cred că a ajuns diavolul în Satu Mare”, după ce mai mulți enoriași au făcut această afirmație în cadrul conferinței de presă organizate de biserică.

Referitor la poziția magazinului față de Biserică, primarul Kereskenyi a afirmat că a mai văzut astfel de situații, una fiind la Oradea. Acesta s-a angajat să propună investitorului realizarea unui gard verde în partea dinspre Biserică, dacă cei de la LIDL nu vor dori să repoziționeze magazinul.

„Nu vreau să mă bat cu BCA-ul în piept că eu am adus LIDL la Satu Mare. Nu i-am adus eu, ei au achiziționat terenul la sfârșitul lui 2015 și de atunci au început demersurile pentru realizarea PUZ-ului. În aprilie acesta a fost deja finalizat și au existat și acordul comisiei de circulație pentru modificările la acea zonă”, a mai completat edilul, care afirmă că rămâne de văzut dacă proiectul cu PUZ-ul magazinului LIDL seva regăsi pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna august.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!