Pe podul Golescu nu se mai realizează banda reversibilă. Schimbarea semaforului a rezolvat aglomerația

HomeActualitate

Pe podul Golescu nu se mai realizează banda reversibilă. Schimbarea semaforului a rezolvat aglomerația

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, în Comisia de Circulație a municipiului Satu Mare se lua în calcul ideea realizării unei benzi reversibile pe p

Un nou sens giratoriu gata să apară în municipiul Satu Mare. E necesar?
Miercuri și joi să aveți răbdarea la voi. Pe drumul Careiului vor fi din nou cozi kilometrice din cauza lucrărilor
Suntem un oraș blocat. Circulația este dată peste cap de la un capăt în altul de oraș – VIDEO
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, în Comisia de Circulație a municipiului Satu Mare se lua în calcul ideea realizării unei benzi reversibile pe podul Golescu, care să fie activă la orele de vârf de trafic, pentru a duce la circulația mai rapidă a autovehiculelor dintre piața mare spre cartierele Micro 14,Micro 15 și Micro 16. Măsura trebuia să fie valabilă pe perioada modernizării podului Decebal, restricțiile de circulație ducândo bună parte din traficul de pe acel pod pe Podul Golescu.

În preambulul aplicării acestei măsuri s-a cerut atunci introducerea a două noi reglementări de trafic în zonă, prima făcea referire la interzicerea ieșirii din Micro 16 pe pod de pe strada Lalelei, precum și schimbarea funcționării semaforului din intersecție, astfel încât la coborârea de pe pod să fie verde simultan în față și la stânga. Se pare că aceste două măsuri au făcut ca circulația pe pod să fie una normală în prezent, fără acele cozi lungi dinainte și timpi mari de așteptare.

Banda reversibilă nu se va mai realiza, cel puțin deocamdată, valorile de trafic indicând că nu este nevoie de aceasta și de bulversarea șoferilor în acest moment.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!