Încep marile accidente în Oaș. Un mort și patru răniți într-un accident pe drumul spre Luna Șes

HomeActualitate

Încep marile accidente în Oaș. Un mort și patru răniți într-un accident pe drumul spre Luna Șes

  Luna august reprezintă și luna marilor și tragicelor accidente, mai ales în zona Oașului. Explicația este una simplă, populația plecată la m

Polițiștii au stabilit: viteza a dus la moarte tinerei Brândușa Chis în accidentul de duminică de lângă Tășnad
Accident mortal produs în Drăgușeni. O persoană a decedat
Una din victimele accidentului de la Odoreu a decedat.Vinovat, șoferul autoutilitarei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Luna august reprezintă și luna marilor și tragicelor accidente, mai ales în zona Oașului. Explicația este una simplă, populația plecată la muncă în străinătate se întoarce acasă, majoritatea la volanul unor mașini puternice. Valorile de trafic crescute în zonă în această perioadă, teribilismul, dorința de a ieși în evidență, setea de adrenalină, viteza și de multe ori alcoolul, sunt factorii care duc la petrecerea unor accidente grave.

Un accident mortal s-a petrecut azi noapte, la ora 2:20 în orașul Negrești Oaș, mai exact pe drumul care duce la stațiunea turistică Luna Șes. Cinci tineri îmbarcați într-o mașină cu volan pe dreapta au dorit o plimbare nocturnă, dar aceasta s-a terminat cum nu se poate mai prost. Șoferul a scăpat controlul mașinii, care s-a oprit într-un stâlp de electricitate și s-a întors peste cap în șanțul alăturat.

În urma accidentului șoferul de 23 de ani a murit, după ce a rămas prins între fiarele mașinii. Ceilalți patru pasageri ai autovehiculului au fost răniți și au necesitat transportul la o unitate spitalicească pentru a primi ajutor de urgență.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!