Polițiștii sătmăreni prind „pe bandă rulantă” bețivi la volan

HomeActualitate

Polițiștii sătmăreni prind „pe bandă rulantă” bețivi la volan

Polițiștii  din Tășnad, aflați în supravegherea traficului rutier împreună cu lucrători jandarmi, au oprit în data de 06.08.2016,  jurul orei  11.00,

Un biciclist inconștient și-a pus singur viața în pericol
Sute de motocicliști din țară şi din afară, prezenți la comemorarea camarazilor și inagurarea monumentului dedicat lor
Acțiune amplă a poliției pe drumurile din județ. „Prada” a fost pe măsură
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii  din Tășnad, aflați în supravegherea traficului rutier împreună cu lucrători jandarmi, au oprit în data de 06.08.2016,  jurul orei  11.00, pentru control,  un autoturism înmatriculat în străinătate, care circula pe strada Ștefan cel Mare din localitate.

La testarea cu aparatul etilotest,  s-a constatat că cel de la volan, respectiv un tânăr de 25 de ani din satul Blaja, consumase băuturi alcoolice, întrucât aparatul a relevat o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat,motiv pentru care  tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere auto sub influența alcoolului.

 

În noaptea de 06/07.08.a.c. în jurul orei 00.30,polițiștii  Biroului Rutier Carei, l-au depistat în trafic pe A.Z. de  36 ani  din Căpleni,  jud. Satu Mare, în timp ce conducea pe str. Căplenilor din Carei un autoturism proprietate privată deși se afla sub influența alcoolului.

La testarea efectuată, a rezultat că cel de la volan avea în aerul expirat  o concentrație alcoolică de 0.50 mg./l , fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Carei unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de conducere auto sub influența alcoolului.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!