Un polițist din Satu Mare a fost lovit cu brutalitate pe litoral . Are nevoie de 12 zile de îngrijire medicală

HomeActualitate

Un polițist din Satu Mare a fost lovit cu brutalitate pe litoral . Are nevoie de 12 zile de îngrijire medicală

Un polițist originar din Satu Mare, Antim Benchis, a fost bătut zilele trecute pe litoral, în stațiunea Eforie Nord. Polițistul se afla în timpul serv

Polițistul anchetat de DNA a fost arestat pentru 30 de zile
Un polițist din Satu Mare a fost reținut de procurorii DNA. Ce acuzații i se aduc
Și în acest weekend polițiști au actionat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un polițist originar din Satu Mare, Antim Benchis, a fost bătut zilele trecute pe litoral, în stațiunea Eforie Nord. Polițistul se afla în timpul serviciului când a intervenit la una din terasele de pe litoral în urma unei plângeri. 

10734084_818988574836306_7936199606226434332_n

Sătmăreanul a fost trimis la terasa Onyx după ce anumite persoane au făcut sesizare că petrecerea unor persoane îi deranjează din punct de vedere fonic. Sătmăreanul a intervenit în limitele atribuțiilor de serviciu, moment în care a fost lovit în stomac cu piciorul de unuldintre petrecăreți. Acesta a fost ridicat și dus la secție pentru declarații, loc unde s-a desfășurat un nou episod de violență. În incercarea de a nu-l lăsa să se autovătămeze și să producă pagube în secția de poliție, polițistul sătmărean a fost lovit cu piciorul în zona feței.

„ În condiţiile în care lucrătorul de poliţie B.A. s-a apropiat de inculpat pentru a încerca să-l împiedice să se autovatăme şi să lovească cu picioarele mobilierul, inculpatul, cu intenţie, a lovit cu piciorul în zona feţei persoana vătămată, în urma loviturilor aplicate acesteia fiindu-i produse leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale.”, se arată în comunicatul de presă alJudecătorie Constanța.

Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, în prezent polițistul fiind sub supraveghere medicală pentru a se recupera în urma violențelor care i-au fost administrate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0