Tânăr burdușit cu țigări, prins cu într-o benzinărie din Tășnad

HomeActualitate

Tânăr burdușit cu țigări, prins cu într-o benzinărie din Tășnad

În jurul orei 22.00 a zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale ai  Politiei Oraşului Tăşnad, acționând pentru pentru combaterea infracţiuni

Polițiști au depistat o armă de vânătoare deținute ilegal
Acţiuni pentru siguranţa participanţilor la trafic
Minor prins furând dintr-o farmacie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În jurul orei 22.00 a zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale ai  Politiei Oraşului Tăşnad, acționând pentru pentru combaterea infracţiunilor de contrabandă, au identificat  în dreptul unei staţiei de carburanţi din localitate, un tânăr de 21 ani din Tăşnad, cu bagaje voluminoase asupra lui.

La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta deține  asupra sa cantitatea de 60 pachete de ţigări  de proveniență Ucraina, pentru care nu a putut prezenta documente legale de deținere.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânărul este cercetat  pentru săvârşirea infracţiunii de „colectare,deţinere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” faptă prev. şi ped. de Legea 86/2006.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!