Tânăr reținut 24 de ore după ce furat un autoturism dintr-un garaj. Mașina a fost găsită tocmai în Beltiug

HomeActualitate

Tânăr reținut 24 de ore după ce furat un autoturism dintr-un garaj. Mașina a fost găsită tocmai în Beltiug

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al criminaliștilor, au reușit identificarea unui tânăr de 22 de ani din

Un hoț ghinionist-prins de un angajat și trimis “la plimbare” cu mâna goală
Furt în incinta Spitalului Municipal Carei! Femeia bănuită de furtul unui portmoneu a fost prinsă
La 17 ani, tâlhar cu tupeu mult! Un tânăr a fost prins după ce a lovit o femeie și i-a smuls poșeta
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al criminaliștilor, au reușit identificarea unui tânăr de 22 de ani din localitatea Necopoi, județul Satu Mare, în sarcina căruia s-a reținut comiterea unui furt de autoturism, reclamat la poliție în data de 08.08.2016.

În fapt, cel în cauză, în noaptea de 07/08.2016, ar fi pătruns într-un garaj de pe strada Vasile Goldiș din Satu Mare, de unde, profitând de faptul că proprietarul își lăsase cheile în contact, a sustras un autoturism, estimat la valoarea de 7 000 lei.

În urma demarării procedurilor specifice în astfel de situații, autoturismul furat a fost găsit de o patrulă a Secției Rurale Beltiug, pe raza localității Tătărești, iar probele prelevate de la fața locului, au condus la identificarea principalului bănuit în comiterea faptei.

Față de tânăr s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!