Secretul costiţelor delicioase pregătite la cuptor la STOP3 Bistro. Cum trebuie să se „relaxeze” carnea în miere

HomeActualitate

Secretul costiţelor delicioase pregătite la cuptor la STOP3 Bistro. Cum trebuie să se „relaxeze” carnea în miere

Gusturile în materie de mâncare şi îmbrăcăminte nu se discută, dar fiecare apreciază ceva atunci când este gustos sau când arată bine. O porţie de cos

Ieftin și rapid, sau gustos și pretențios? Unde și ce poți mânca la prânz în Satu Mare
Sătmăreanul care a gătit pentru Maradona și Platini, gătește pentru sătmăreni la STOP3 Bistro. Preparate de excepție!!!
De la bistro la sală de evenimente .Afacerea care a evoluat de la 50 la 250 de locuri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Gusturile în materie de mâncare şi îmbrăcăminte nu se discută, dar fiecare apreciază ceva atunci când este gustos sau când arată bine. O porţie de costiţe la cuptor, oricât de interzise ar fi pentru unele persoane care ţin la siluetă şi la kilograme, este tentantă, mai ales dacă le vede fierbinţi, pe masă, cum se desfac de pe os.

Reţete pentru prepararea costiţelor sunt multe, fiecare dintre cei care le prepară având un ingredient secret sau o tehnică secretă prin care le desăvârşeşte gustul. Un element este comun însă la toate, odihna cărnii. Bucătăreasa bistro-ului STOP3 afirmă că pentru a avea cele mai gustoase costiţe, acestea trebuie să se „odihnească”. Odihna se face într-un amestec special de miere cu muştar, care este absorbit de către costiţe, ca mai apoi să le dea acestora un gust special când sunt scoase de la cuptor. Odihna cărnii are ca urmare şi un alt lucru, face ca osul să rămâne rapid fără carne, aceasta desprinzându-se cu uşurinţă.

În funcţie de preferinţe, unii aleg să opărească puţin costiţele înainte de a le băga la baiţ, pe când alţii le coc pe jumătate înainte de a le pregăti ultima dată pentru a fi puse pe masa clientului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!