Spadasina Simona Pop, medaliată cu aur la Olimpiada de la Rio, va fi cetățean de onoare a municipiului Satu Mare

HomeActualitate

Spadasina Simona Pop, medaliată cu aur la Olimpiada de la Rio, va fi cetățean de onoare a municipiului Satu Mare

Județul Satu Mare are din nou un motiv de mare mândrie,după ce spadasina crescută și formată la Satu Mare timpde 12 ani, Simona Pop, a câștigat împreu

Simona Pop, la primirea titlului de „Cetățean de Onoare”: Sunt mândră că am un astfel de oraș”
Pompierii sătmăreni au cucerit toate medaliile de aur la cea mai recentă competiție profesională
Vasi Fușle Jr. a obținut aurul în prima competiție de judo la care a participat de când s-a mutat în Anglia
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Județul Satu Mare are din nou un motiv de mare mândrie,după ce spadasina crescută și formată la Satu Mare timpde 12 ani, Simona Pop, a câștigat împreună cu lotul național a României, medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio.

Școala sătmăreană de scrimă a dat de-a lungul timpului mulți sportivi care au făcut performanță în acest sport, câștigând titluri naționale, europene sau mondiale, dar performanța reușită de Simona Pop este unică în scrima sătmăreap, și extrem de rară pentru sportivii sătmăreni în general, Simonaatingând apogeul cu acest nou titlu pe care îl adaugă în palmares.

Prin intermediu unei postări pe facebook, primarul Kereskenyi Gabor transmite că va propune la următoarea ședință de consiliu local ca Simonei Pop să i se acorde titlul de cetățean de onoare al municipiului Satu Mare, ca semn de recunoștință pentru mândria pe care a adus-o sătmărenilor.

„Simona Pop merită să devină cetățean de onoare al Municipiului Satu Mare. O sătmăreancă campioană olimpică! Ce putem să ne dorim mai mult în sport? Felicitări şi lui Francisc Csiszár, cel care a antrenat-o pe campioana olimpică timp de 12 ani. La viitoarea ședință a Consiliului Local Satu Mare voi propune acordarea Simonei Pop a titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Satu Mare. Suntem mândri de Tine, toți sătmărenii!” scrie edilul in postarea pe facebook.

Reacția sportive nu a întârziat să apară, aceasta postând tot pe facebook o poză în care țină în mână un mesaj de mulțumire pentru susținerea venită din partea celor din Satu Mare.

 

Simona-noszfu

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!