Ce părere aveți despre realizarea unui sens giratoriu în intersecția Crinul?

HomeActualitate

Ce părere aveți despre realizarea unui sens giratoriu în intersecția Crinul?

Proiectul LIDL aduce, pe lângă investiția în sine și locurile de muncă aferente și o investiție în municipiul Satu Mare. Este vorba de un sens girator

O familie a ajuns la spital după ce au intrat cu mașina sub un TIR – VIDEO
Centura Lazuri- Dorolț face victime. TIR răsturnat în șanț din cauza drumului îngust
Pregătiți-vă umbrelele, vin ploile!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Proiectul LIDL aduce, pe lângă investiția în sine și locurile de muncă aferente și o investiție în municipiul Satu Mare. Este vorba de un sens giratoriu uriaș în intersecția Crinul, investiție solicitată de către municipalitate. Dacă magazinul LIDL se va realiza, acesta va duce la creșterea valorilor de trafic în zonă, ceea ce a făcut ca cei din conducerea primăriei să ceară reprezentanților magazinului o soluție pentru această problemă.

Rezolvarea venită din partea LIDL este realizarea unui sens giratoriu în intersecția Crinul, propunere care vine în urma unui studiu de trafic și a unei simulări a traficului ce ar urma să existe în zonă după deschiderea magazinului. Propunerea celor de la LIDL a ajuns în comisiile de specialitate a Consiliului Local, dar nu toți consilierii o văd cu ochi buni, existând divergențepe această temă.

Odată cu realizarea sensului, trecerile de pietoni ar urma să fie distanțate față de intersecție, deci mutate în exteriorul sensului. Acestea vor fi semaforizate, lucru care dă de gândit consilierilor. Schița de mai sus redă modul în care va arăta zona după realizarea sensului giratoriu, partea stângă reprezentând coborârea de pe pod. În acest caz trecerea depietoni ar aduce un avantaj bisericii, fiind mult mai aproape de aceasta iar enoriașii putând să treacă mai civilizat, fără a mai risca traversarea a patru benzi circulate, de fiecare dată când ies de la slujbă.

 

sursa foto: presasm.ro

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0