Zeci de sătmăreni lăsați cu ochii în soare de agenția de turism House of Travel. Zeci de mii de euro prejudiciu

HomeActualitate

Zeci de sătmăreni lăsați cu ochii în soare de agenția de turism House of Travel. Zeci de mii de euro prejudiciu

Agenția de turism House of Travel s-a închis subit și fără să anunțe pe nimeni la sfârșitul acestei săptămâni. Firma care deține această agenție de tu

Sătmărenii au cumpărat vacanţe de peste 80.000 euro de Black Friday. Vacanțele în Thailanda s-au dat în 30 de minute
Un sătmărean a vândut în șase luni vacanțe de peste o JUMĂTATE DE MILION DE EURO. Vânzările sunt în continuă creștere
După ce criterii să alegi cea mai bună agenție de turism din oraș, ca să îți iei vacanța „la sigur” – chiar și pe tichete de vacanță
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Agenția de turism House of Travel s-a închis subit și fără să anunțe pe nimeni la sfârșitul acestei săptămâni. Firma care deține această agenție de turism și-a încheiat activitatea deși avea datorii mari față de câțiva zeci de sătmăreni pe care i-a păcălit în cursul acestui ani.

Zeci de persoane așteaptă rambursarea unor sume de bani sau bilete pentru sejururi din partea agenției, după ce au fost nevoiți la sfatul administratorului să își anuleze excursiile, cu promisiunea că își vor primi banii înapoi sau alte bilete de călătorie. Unii dintre ei așteaptă chiar și de câteva luni de zile rezolvarea problemei, dar fără rezultate pozitive.

Se pare că firmei i-a fost retrasă licența de turism de la începutul acestei luni pentru lipsa unor asigurări, ceea ce face și ca șansele păgubiților să își primească banii să fie extrem de mici. Se vehiculează că prejudiciul total pe care House of Travel l-a cauzat sătmărenilor ar fi de aproximativ 40.000 de euro.

În ultima săptămână, în urma unui articol apărut pe site-ul www.obiectiv-sm.ro despre o pereche care a fost fraierită de House of Travel, mai multe persoane s-au prezentat la firma cu pricina pentru a solicita grăbirea returnării banilor care li se cuvin. Se pare că administratorul ei a ales să dea bir cu fugiții în loc să dea piept cu clienții.

Anamaria, clienta House of Travel care s-a adresat site-ului nostru ne-a relatat discuția avută cu administratorul firmei după apariția materialului de presă.

„Mi-a vorbit destul de frumos, că a văzut că nu mă speriu de el. Mi-a zis să nu îi mai fac reclamă negativă că atunci nu va avea nici atât cum să îmi dea banii pe care mi datorează”. Anamaria avea de încasat suma de 1150 de euro pentru un sejur de lună de miere în Turcia.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!