Biciclist mort pe o șosea din județ. Un autobuz l-a lovit cu oglinda

HomeActualitate

Biciclist mort pe o șosea din județ. Un autobuz l-a lovit cu oglinda

Un bărbat de 55 de ani din Botiz, care circula cu bicicleta pe drumul național, a fost accidentat grav de un element de caroserie al unui autobuz, dec

Accident cu trei mașini implicate, în Decebal. O șoferită a fost rănită
Accident în Călinești Oaș! Doi tineri au ajuns la spital
Au vrut să facă o „liniuță” dar au sfârșit în copac. Accident în Carei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un bărbat de 55 de ani din Botiz, care circula cu bicicleta pe drumul național, a fost accidentat grav de un element de caroserie al unui autobuz, decedând ulterior la spital.

 

La data de 21.08.2016, în jurul orei 19.10, poliția rutieră a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 19.

La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 55 de ani din Botiz, circulând cu bicicleta în afara localității Botiz,  a fost rănit grav de un autovehicul care a părăsit locul accidentului.Victima a fost transportată la spital unde, în urma leziunilor suferite, a decedat.

În urma investigațiilor efectuate și pe baza  probelor  ridicate de  la fața locului, a fost identificat vehiculul implicat în incident, ca fiind un autocar înmatriculat în Bistrița Năsăud, condus de către un bărbat de 30 de ani din comuna Șintereag, județul Bistrița Năsăud

Din  primele cercetări rezultă că, în timpul mersului, un element de caroserie a acroșat biciclistul, provocând accidentarea acestuia, șoferul autocarului continuându-și deplasarea.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca după finalizare să se dispună măsuri legale.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!