Tupeu de oșan! Și-a pus la mașină numere de Austria, deși autoturismul era radiat

HomeActualitate

Tupeu de oșan! Și-a pus la mașină numere de Austria, deși autoturismul era radiat

În  data de 21.08.2016 orele 09,40, polițiștii rutieri din  Rutiere Negreşti Oaş aflați în supravegherea traficului rutier, au oprit în trafic pentru

Sătmărenii „s-au dat în gât” unii pe alții pentru că au aprins petarde
Accident la Medieșul Aurit. Un șofer beat și-a făcut mașina praf
Cinci șoferi au rămas fără permis și doi fără talon după controalele de duminică ale Poliției Rutiere
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În  data de 21.08.2016 orele 09,40, polițiștii rutieri din  Rutiere Negreşti Oaş aflați în supravegherea traficului rutier, au oprit în trafic pentru control un autoturism care avea aplicate numere de înmatriculare de Austria.

Autoturismul era condus de un tânăr de 28 de ani din Negreşti Oaş, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul a fost radiat din circulaţie la data de 29.07.2016. Plăcuțele de înmatriculare aplicate erau atribuite unui alt autoturism  și erau   valabile doar pe teritoriul Austriei.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că proprietarul de drept al vehiculului, un bărbat de  48 ani,  tot din Negrești Oaș, i-a încredinţat autoturismul în cauză tânărului surprins la volan, astfel că amâdurora le-au fost întocmite dosare penale: celui de la volan pentru ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau cu numere false de înmatriculare” iar proprietarului pentru “punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat sau cu numere false de înmatriculare”

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!