Andreea Paul, afectată după atacurile lui Adrian Albu. Ce mesaj le transmite colegilor de partid: „caractere mici =scor mic”

HomeActualitate

Andreea Paul, afectată după atacurile lui Adrian Albu. Ce mesaj le transmite colegilor de partid: „caractere mici =scor mic”

Atacurile făcute la adresa ei de către viceprimarul Adrian Albu au afectat-o pe deputata Andreea Paul, care nu a putut rămâne indiferentă la cuvin

Tinerilor din Satu Mare „li se rupe” de vot și de politicieni. Lipsesc total de la urne
PRU provoacă toți candidații la o dezbatere publică. „Trebuie să creem un grup”
Programul PSD pentru mediul de afaceri: TVA de 18% și impozit pe dividende 0%
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
Atacurile făcute la adresa ei de către viceprimarul Adrian Albu au afectat-o pe deputata Andreea Paul, care nu a putut rămâne indiferentă la cuvintele care s-au spus la adresa ei, și a reacționat. De această dată nu public, ci printr-o notă trimisă tuturor membrilor PNL, în care face apel la unitate. Redăm mai jos mesajul deputatei Andreea Paul către colegii de partid:
„Atacurile publice la adresa colegilor in PNL ne vor arunca la un scor derizoriu la urmatoarele alegeri. Iesiti din atitudinea si mentalitatea scorului de 5-10% repede daca nu vreti sa ne privim neputinciosi ranile la iarna. Caractere mici = scor mic. Caractere mari = scor mare.
Astazi, cel mai mare adversar al PNL-ului in Satu Mare este PNL-ul insusi. Lipsesc proiectele de constructie ale PNL-ului si atacurile la adresa adversarilor nostri politici, dar se intetesc regretabil cele intre colegii liberali. Chiar nu gasiti nimic de spus la adresa PSD-ului?
Oricare dintre dumneavoastra ati citi un astfel de atac lansat public la adresa dvs ca si cel lansat de catre colegul adi albu la adresa altui coleg ati fi la fel de mahniti. A spune ca este mai credibil deputatul psd decat deputatul pnl este o minciuna care face mult rau PNL-ului si care face deliciul presei partizane si psd-ului. Cine mai are sufletul la PSD in PNL cred ca trebuie sa faca un pas mare lateral.
Niciunul dintre dvs nu ati reusit sa luati mai multe voturi in alegerile directe in Satu Mare – adi albu/contestatarul public al liberalilor nu face exceptie -,
Niciunul dintre parlamentarii satmareni nu are rezultate mai bune decat deputatul liberal,
Si ar fi bine sa invatam sa ne purtam cu colegii nostri cel putin asa cum se comporta electoratul cu noi.
Respectati-va colegii si PNL-ul cel putin asa cum ne respecta si ne crediteaza electoratul!
Reapectati munca colegilor dvs caci de ea beneficiaza intreaga echipa liberala si, mai ales, satmarenii in ansamblu!
Scandalul si atacurile publice intre colegi indeparteaza mult electoratul de dreapta. As aprecia mult ca cei care doresc sa-mi adreseze vreun repros sau vreo recomandare sa mi se adreseze direct. Ati avut si aveti suficiente ocazii. Pe cele constructive le iau serios in calcul. Stiu sa-mi repar greselile cand este cazul.
Unitatea este atuul oricarei campanii castigatoare. Am fost comunicator in prima linie a patru campanii prezidentiale, trei nationale si una pentru presedintia partidului, toate patru castigatoare si am invatat ceva din ele. In zece ani nu am pierdut nicio campanie electorala la care am participat ca si comunicator de prima linie sau ca si candidat. Ceea ce se intampla acum in PNL Satu Mare nu are nicio legatura cu victoria in alegeri.
Asadar, cer organizarea unui BPJ extins saptamana viitoare, dupa Liga Alesilor Locali de la Brasov, in care sa lamurim punctele cheie de pozitionare ale PNL in campania care bate la usa si sanctionarea ferma, conform deciziilor BPN, a tuturor celor care nu respecta regulile in PNL, la care sa fie invitati co-presedintii PNL si secretarul general al PNL.
Va multumesc si va stau alaturi, orice fel de probleme intampinati in administratia locala.”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!