Cultul Penticostal a făcut renovări la secția de Obstetrică în valoare de 12.000 de euro

HomeActualitate

Cultul Penticostal a făcut renovări la secția de Obstetrică în valoare de 12.000 de euro

În cursul zilei de miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a fost redată în folosință sala de naștere nr.2 și salonul de pretravaliu din c

Tot mai mulți sătmăreni atrași de practica Mindfulness. Unde poți practica acest tip de meditație
Aparatură high tech în cel mai nou salon deschis la Satu Mare. Mai bun nu se poate, mai modern nu există
Cum ar fi să primești banii înapoi pentru fiecare centimentru pe care nu îl dai jos? Unde găsești această super ofertă!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul zilei de miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a fost redată în folosință sala de naștere nr.2 și salonul de pretravaliu din cadrul secției de Obstetrică. La acest eveniment a participat conducerea SJU Satu Mare, medici și asistente din cadrul secției de Obstetrică, personal medical, reprezentanți ai Bisericii Penticostale din județul Satu Mare.

Atât la sala de naștere cât și la salonul de pretravaliu, cu 4 paturi,  s-au efectuat lucrări de renovare complete, finanțate în totalitate de cultul penticostal din Satu Mare.

Lucrile de renovare, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, au constat în zugrăveli, montare de tarchet de pardoseală și de perete, refacerea instalațiilor sanitare, a caloriferelor, a instalației  de iluminat, s-au montat aparate de aer conditionat, lămpi. Ambele încăperi au fost utilate cu mobilier, dulapuri, scaune de birou, etajare, noptiere. Toate lucrările au fost efectuate prin mijloace proprii de reprezentanții creștinilor penticostali.

“Am venit cu dragoste ! Am venit cu Dumnezeu!” a spus Daciu Ioan, pastor penticostal, cel care i-a avut alături de pastorii Constantin Ulici și Gh. Dregan.

La finalul evenimentului, Marcela Papici, managerul SJU Satu Mare a înmânat reprezentanților Bisericii Pentiscostale o diplomă și o plachetă după care a dat citire unei scrisori de mulțumire din parte beneficiarului, adresată cultului penticostal din Satu Mare.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 1
DISQUS: 0